Fotbal judetean

Mihai a rezolvat al 22-lea hop: Crișul Chișineu Criș – ACS Socodor 2-0





Dacă în tur, liderul nu a avut milă de vecinii din Socodor, învingându-i cu 8-0, în intermediara de azi, a lăsat-o mai moale. De altfel, era de așteptat ca absențele lui Pavel, Lung, Teședan, Jichici și Modan (toți suspendați) să se simtă în exprimarea echipei, dar la fel de adevărat este că și Socodorul nu i-a avut pe Gherheș și Șulea, plus alți jucători plecați recent de la echipă, ca Bibarț, Buia sau Pîslariu.

Oricum, nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei. Fostul fotbalist al Pîncotei, Alin Mihai a clarificat în prima parte lucrurile în urma a două lovituri cu capul. În minutul 27, i-a centrat Ciornei, iar în penultimul minut al primului mitan. Ex.-ul Deloreanu, care a finalizat din 7 metri peste poartă, a avut singura ocazie mai importantă pentru trupa lui Darazs. Asandului. Gâlcă, Chiș, Asandului și mai ales debutantul Gubani (șut peste din 5 metri) au avut alte ocazii importante la poarta lui Oală, în timp ce „galben-albaștri” rareori s-au mai apropiat de buturile lui Pătroi, care i-a ținut loc accidentatului Mucha.

„Meciul a fost la discreția noastră și, chiar dacă nu am făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre, ne-am atins scopul. Am luat cele trei puncte, iar jucătorii care au fost la un cartonaș de suspendare sunt curați din etapa viitoare. Mă bucur și pentru debutul lui Milan (n.a. Gubani), dar și pentru jocul celorlalți juniori din pepiniera noastră, Horga, Chiș sau Todincă”, a spus Mihai Roșca, antrenorul echipei ce conduce Liga a 4-a Arad cu 22 de victorii din tot atâtea posibile.

Formații:

Crișul: Pătroi – Ciornei, Borșa (86 Todincă) , Jude, Horga – Gubani, Turcuș, Marinescu, Asandului – Gâlcă, Al. Mihai.

Socodor: Oală – Prescură (55 Steian), Mariș, Cristea, Bragea – Purtan – Deloreanu, Flueraș,  Molcuț, D. Ardelean (73 Miron) – S. Mako.

Arbitri: Loredan Bogdan – Lucian Berariu, Gabriel Hădruț. Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Eugen Roșu









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button