Fotbal juniori

Ediția a șasea a turneului de fotbal Elite Cup RDF adună la start 24 de echipe de juniori din România și Ungaria





Joi și vineri, va avea loc cea de-a șasea ediție a turneului de fotbal Elite Cup RDF ce adună trei generații de tinere speranțe (născute în anii 2003, 2004 și 2005). Juniorii vor juca pentru un loc pe podium, dar și pentru ocazia de a câștiga echipamente sportive pentru întreaga echipă.

De la bun început, Elite Cup RDF s-a adresat generațiilor 2003, 2004 și 2005, devenind, astfel, una dintre competițiile în care anual se observă o evoluție a nivelului sportiv, odată cu creșterea și dezvoltarea jucătorilor. Turneul a crescut de-a lungul celor cinci ediții de până acum, anul acesta în competiție fiind înscrise nu mai puțin de 24 de echipe de juniori din România și Ungaria.

Fiind o competiție dedicată fotbalului de juniori, așteptăm în tribune în număr cât mai mare de copii și adolescenți, părinți și bunici, dar și pasionați de fotbal, care își doresc să urmărească fotbal de calitate, jucat cu pasiune și fair play. Intrarea este liberă pentru toată lumea.

Echipele participante și programul turneului:


Prima zi – 27 aprilie 2017

Generația 2003 – Grupa A

ASU Poli Timișoara

CS Viitorul Oradea

FC UTA Arad

Szeged 2011 (Ungaria)

Categoria de vârstă 2003 (Grupa A) va juca pe terenul FZ de pe str. Hunedoarei, din municipiul Arad. Primul meci va începe de la ora 9.30, așa că asigurați-vă că ajungeți pe la ora 9 pentru a prinde loc în tribune!

Generația 2003 – Grupa B

Academia Brosovszky

ACS Viitorul Arad

CS Dinamyk Craiova

Grosics Labdarúgó Akadémia (Ungaria)

Categoria de vârstă 2003, grupa B, va juca pe terenul din Sânnicolau Mic, de pe str. Căpitan Ioan Fătu. Primul meci va începe de la ora 9.30.

Generația 2004 – Grupa A

CS Unirea Sânnicolau Mare

FC UTA Arad

Grosics Labdarúgó Akadémia (Ungaria)

LPS Banatul Timișoara

Generația 2004 – Grupa B

ACS Viitorul Arad

CS Atletico Arad

ASU Poli Timișoara

CSM Reșița

Categoria de vârstă 2004, atât grupa A, cât și grupa B, va juca pe terenul ICRTI, de pe str. Livezilor nr. 2,  dinmunicipiul Arad. Meciurile din grupa A încep de la ora 10, iar cele din grupa B de la ora 11.

Generația 2005 – Grupa A

CS Atletico Arad

LPS Banatul Timișoara

Szeged 2011 (Ungaria)

Școala de fotbal Flavius Stoican

Generația 2005 – Grupa B

ACS Viitorul Arad

ASU Poli Timișoara

FC Auto Timișoara

Grosics Labdarúgó Akadémia (Ungaria)

Categoria de vârstă, atât grupa A, cât și grupa B, va juca pe teren sintetic Șega, de pe str. Constantin Brâncoveanu, Municipiul Arad. Meciurile din grupa A încep de la ora 10, iar cele din grupa B de la ora 11.

A doua zi, 28 aprilie 2017

În cea de-a doua și ultima zi a turneului, vor juca câștigătorii grupelor, pe aceleași terenuri. Meciurile categoriei de vârstă 2003 vor începe la ora 9, pentru Grupa A, respectiv 9,30, pentru Grupa B.

Pentru generațiile 2004 și 2005, meciurile vor începe la 10 (Grupele A), respectiv ora 11 (Grupele B).

Festivitatea de premiere de vineri, 28 aprilie, va fi moderată de Zoltan Lovas și  Gabriel Iazbinscky. Aceasta va avea loc pe terenul „Șega”, de pe str. Constantin Brâncoveanu din Municipiul Arad, de la ora 15:30.

Organizatorul turneului Elite Cup RDF este CSȘ Gloria Arad, împreună cu sponsorul RDF SRL. Evenimentul este susținut de Kiss FM.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button