Fotbal judetean

Lider autoritar, cu Trabalka în mare formă: Șoimii Lipova – Cetate Săvârșin 8-1





Cu un moral bun după victoria de la Criș, Lipova nu a avut nicio emoție pe „Șega” cu ocupanta locului 10, Cetate Săvârșin. Profitând de terenul bun și de faptul că pe durata partidei nu a mai plouat, „șoimii” lui Sabău s-au dezlănțuit încă din debutul partidei și au marcat prin Trabalka, în minutul 12 și Filimon, în minutul16. Tânărul „vârf” al lipovanilor a fost în mare poftă de gol, astfel că a reușit să mai marcheze de trei ori până la pauză, în min. 30, 36 și 38, seria sa fiind întreruptă de răbufnirea de orgoliu a proaspătului tătic, Adrian Popa, care a marcat în minutul 32 din pasa celuilalt mijlocaș de bandă, Bogdan.

După 5-1 la pauză, gazdele au intrat mai relaxați în a doua repriză și au ratat mult, dar, chiar și așa, au mai și marcat prin jucătorii proaspeți veniți de pe bancă: Șulumberchean (min.72), Edu (min. 75) și Gherghel (min.77) . Scor final: Șoimii Lipova – Cetate Săvârșin 8-1.

„Mă bucur pentru victorie, băieții s-au comportat profesionist, au jucat bine și au fost destul de concentrați. Scorul putea fi mai mare, dar e bine și așa. Trabalka nu a mai marcat patru goluri de la amicalul cu Zădăreniul, ne bucurăm pentru el că începe să ne confirme încrederea, de aceea l-am și adus” a comentat Radu Pop, președintele Șoimilor pe marginea partidei de azi.

Legat de jocurile care urmează, Radu Pop a spus că: „O luăm așa ușor, meci cu meci. Avem în intermediară o deplasare la Socodor, ne pregătim și ne gândim doar la acel joc. La Criș am câștigat doar o bătălie, războiul încă nu. Mai sunt cinci meciuri pe care ne dorim să le câștigăm fără doar și poate”.

Formații:

Șoimii Lipova: Bujor – Kocsis, Ali-Tombaye, Bercu, Tomuț (70 Denuț) – Piț ( 61 Gherghel), Popa (70 Edu), Simion, Filimon – Vasinc (61 Șulumberchean), Trabalka.

Cetate Săvârșin: Dagău – Mihăilă (65 Ursulescu), Bontea, Sandu, Cotuna – I. Bogdan, Silviu Iștoc (77 Muntean), Neamț (77 Dumitrescu), A. Popa ( 77 Benescu) – N. Marc, Oprea.

Arbitri: Cătălin Iova – Alex Pantea, Cristian Căsuț.

Observatori AJF: Răzvan Cadar, Andraș Mako.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button