29/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Duel cu Ionuț Popa la baraj! UTA – ACS Poli pentru un loc în Liga 1

Ultima rundă a play-outului Ligii 1 a făcut lumină la subsol. Pierzând dramatic la Botoșani, cu 2-1, toate golurile marcându-se în ultimele 6 minute de joc (Golofca, M. Roman / Fl Ilie), Pandurii a retrogradat direct, trimițând-o pe ACS Poli la Timișoara (care a revenit de la 0-2 la Mediaș la 2-2, prin reușitele semnate Popovici și Mailat) la barajul de menținere/promovare cu UTA. În schimb, Concordia Chiajna s-a salvat direct, după succesul mic (1-0) la Pitești, cu FC Voluntari.

Așadar, după nicio o lună de zile, „Bătrâna Doamnă” se va întoarce pe arena „Dan Păltinișanu” pentru a-și îndeplini obiectivul stagional. Pe 21 mai a fost 3-0 pentru arădeni, împotriva lui ASU Poli, dar „duelul” cu echipa arădeanului Ionuț Popa va fi infinit mai greu. În „alb-violet” mai evoluează alte vechi cunoștințe ale UTA-ei, foștii jucători Mădălin Smaranda, George Neagu, Alin Ignea și Octavian Drăghici.

Liga Profesionistă de Fotbal urmează să bată în cuie, mâine, datele de baraj. Cel mai probabil, acestea ar fi 11 și 14 iunie.

FOTO: acspoli.ro

 

0
0