Fotbal judetean

Până la baraj, Lipova vrea să facă eventul județean, dar Sântana crede că poate răsturna calculele hârtiei

Fiindcă ambele finaliste ale Cupei (faza județeană) au un calendar încărcat, cu baraj, respectiv turneu zonal la juniori A1, s-a căzut de acord ca meciul să fie anticipat cu câteva zile. Așadar, mâine după-amiază, vom afla dacă Șoimii Lipova realizează eventul, sau Sântana se răzbună pentru eșecul din penultima etapă și salvează un sezon puțin sub așteptări.

Așadar, mâine după-amiază (ora 17,30), la Pâncota, e de așteptat să aveam parte de un duel destul de echilibrat, așa cum – de altfel – a fost și cel de acum zece zile. Cu acea ocazie, „șoimii” s-au impus cu 2-0, ambele reușite venind după pauză, iar Unirea a avut și ea câteva faze bune la buturile lui Bujor. „Poate, dacă înscriam primii, sau dacă Alex Capătă nu ar fi tras exact pe direcția portarului la 0-1, victoria Lipovei nu mai era atât de sigură. Sperăm că ne-am învățat lecția din meciul de campionat, iar în finala Cupei vom fi mai pragmatici și ceva mai atenți în apărare. Se poate spune că la ce lot au și forma care o arată, cei din Lipova au prima șansă, dar eu zic că meciul se joacă. Noi depindem puțin și de jucătorii care pot sau nu să-și ia liber de la servici, sau de cei care mai acuză probleme medicale”, a menționat Dinu Donca, antrenorul Unirii.

Dincolo, cuvântul de ordine e eventul, deși perspectiva apropierii barajului de promovare în Liga 3-a l-ar putea obliga pe Flavius Sabău să nu abordeze meciul chiar cu „unsprezecele” stas. Asta nu ar fi neapărat o problemă, atâta timp cât Lipova are o bancă lungă și nu de puține ori rezervele au venit cu un plus în jocul echipei lor. „„Mai sunt trei finale, Cupa României și două meciuri de baraj. Ne-am dorit eventul, suntem aproape,  iar la baraj vrem să reprezentăm Aradul cu cinste”, anunța Radu Pop, președintele „alb-albaștrilor”.

Formații probabile:

Lipova: Bujor – Kocsis, Bercu, Pașcu, Tomuț – Orza, Simion, Bier, Șulumberchean – Filimon, Vasinc

Sântana: Csurka – Paven, Vidac, Bodea, Peia – Vuin, Mateiu, Josan – Martin, Capătă, Ginghină.

Arbitri: Mircea Ardelean – Casian Bălă, Alina Mihoc.

Observatori AJF: Vasile Rad, Marius Alexa

Un comentariu

  1. Așteptam fraza cu Santana este în afara obiectivului dar văd totuși ca ai diluat-o putin , mersi mult .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button