Fotbal judetean

Pe urmele lui Hațegan! Asistentul Lucian Berariu – ca și intrat în Programul „Tinere Talente”, după testarea regională de la Arad





Nu mai puțin de 35 de arbitri (12 „centrali” și 23 de tușieri) au dat examen, ieri, la Arad în fața lui Augustus Constantin, șeful Programului de Dezvoltare „Tinere Talente” din cadrul CCA, ajutat de Nicolae Grigorescu (ofițer regional), Marian Salomir sau Iulian Spătaru. Arad, Timiş, Alba, Hunedoara, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Gorj au fost județele reprezentate de tinerii cavaleri ai fluierului, cu vârste cuprinse între 21 şi 28 ani, propuşi de comisiile judeţene. Testele au avut două componente, teoria – susținută într-o sala a UAV și partea fizică, gazduită de sinteticul de pe Șega.

Județul nostru i-a aruncat în „luptă” pe „centralul” Sorin Saladea și asistenții Lucian Berariu, Andrei Pantea, Sergiu Cîrmaci și Cristian Cășuț. Între aceștia, Berariu și Radu au obținut la teorie (alături de un timișan) cea mai mare notă a zilei – 9, primul descurcându-se excelent și la testele fizice. „Fiindcă Aradul a fost doar primul oraș, din totalul de șapte, unde aspiranții la un loc în lotul divizionar C au susținut testele, nu pot să spun că Berariu e 100% admis, dar 99%, da. Ceva speranțe mai sunt și la restul, minus Cășuț și Pantea, care au căzut la una dintre probe, din motive obiective. Important este că membrii Comisiei Centrale de Arbitri au fost mulțumiți de condițiile întâlnite aici și ne iau în calcul pentru găzduierea unei consfătuiri cu arbitrii de Liga 3-a pentru luna august. Le mulțumesc și colegilor mei din Comisia Județeană de Arbitri pentru implicare, dar și lui Ovidiu Hațegan, care ne-a onorat cu prezența și a fost un factor mobilizator pentru cei care doresc să-i calce pe urme”, a precizat Răzvan Cadar, președinte CJAA, care – la rândul său – a promovat în lotul divizionar C în urma unui astfel de program.

„Pe vremea mea, te cantonai o săptămână la Govora, în județul Vâlcea, unde susțineai toate testele. Inclusiv Ovidiu Hațegan a promovat din județ în C prin acest program al tinerelor talente, deci e mai mult decât binevenit”, a adăugat Cadar. Intrat anul trecut în Programul „Tinere Talente”, „centralul” Tudor Jurcă așteaptă evaluarea finală, pentru a vedea dacă va conduce din toamnă și partide Liga 3-a.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button