Fotbal juniori

Dezamăgire carierei pentru Donca! Utiștii au pierdut calificarea în semifinala națională la Under 13 după ce au condus cu 2-0





După un parcurs fără greșeală în grupă (4-0 cu CFR Simeria și 3-0 cu Școlar Reșița) „zonalei” de la Simeria, la categoria juniorilor D, UTA s-a împotmolit în finala competiției. „Roș-albii” au avut 2-0 la pauză, după reușitele semnate Vulturar și Sarkozi, dar ACS Poli Timișoara a întors partida în repriza secundă și s-a terminat 2-3. „Am trăit dezamăgirea carierei mele, nu aveam voie să pierdem avantajul luat în prima repriză, mai ales în maniera în care am făcut-o. Am făcut niște greșeli de începători în apărare, chiar nu-mi vine să cred cum ne-a bătut un adversar ce a trecut rareori mijlocul terenului. Din păcate, am dat cu piciorul șansei de a ajunge printre cele mai bune opt echipe din țară și, zic eu, să ne batem chiar pentru trofeu”, ne-a mărturisit Dinu Donca, care pregătește grupa Under 13 a UTA-ei alături de Bogdan Oneț.

Vlad Tirian, Adrian Brândă, Mark Kiss, Sebastian Boiț, Mario Pele, Bogdan Urdaș, David Petruț, Hunor Sarkozi, Armand Popescu, Alex Cohuț, Cătălin Vulturar, Cristian Mihai, Raul Tod, Ștefan Ursu, Sasha Deznan, Ahmet Ekmekci, David Ciubăncan, Alex Bîc, Flavius Coste, Ștefan Martin, Adrian Bunaciu și Raul Dorubeț este lotul arădenilor campion al Aradului și la 30 de minute distanță de o calificare în semifinala națională.

Un comentariu

    1. Te-ai trezit și tu sa vorbești părinte ! Du-te și antrenează tu într-un singur loc , și trăiește din acel salar !

      0
      0
        1. Ce tampenii scrii . Anul trecut ma intreb care a fost performanță copiilor ? Oare atunci nu antrena mai multe echipe ?

          0
          0
  1. Dragul meu radu nici unde in lume in antrenor nu antreneaza mai mult de o echipa doar LA noi she intampla asta

    0
    1
    1. Ma repet anul trecut care a fost performanță aceste grupe ? Din nou ma repet anul trecut care a fost performanță aceste grupe ?

      0
      0
        1. Ce nu înțelegi? Întrebarea este simplă. Campionatul trecut ce performanță a obținut grupa asta a lui Donca ? As vrea un raspuns . Atât. Ce performanță a obținut grupa lui Donca anul trecut .

          0
          0
  2. cind pacalesti fotbalu si el te pacaleste pe tine, nu antrenoru e de vina , ci acesti mari jucatori de fotbal, care fiind invitati in urma cu ceva timp la un post TV au fost intrebati de catre moderatoare unde ar vrea ei sa joace in viitor si mai toti au raspuns ca ba le real ,barca,etc..la un moment dat moderatorea ia intrebat ca la UTA nu vrea nimeni sa joace? tiind cont ca ei in momentul acela erau la Atletico „, iar citiva mai inteligenti iau raspuns ca UTA nu are ce sa le ofere ce ,UTA , nu este un club pt nasul lor,ei intrebarea mea este pt acei „fotbalisti ,”ei ce pot oferi UTA-EI? SA VAZUT in aceasa finala, invatativa copii sa invete ce =este UTA si apoi mai vb ..hai UTA

    0
    0
  3. Locul 1 pe tara si anul acesta e departe de el tocmai pt ca nu sa putut ocupa cum trebuie de ei si tu ar trebui sa știi mai bine ca si noi ca una e sa antrenezi seniori si alta copii

    0
    1
    1. Veninul din noi , nu il scoate nimeni .
      Si acum 4 ani si acum 2 ani cind am iesit CAMPIONI NATINALI , antrenam la 10 echipe si eram la N cluburi si chiar am facut-o bine la amindoua, adica si la seniori si la juniori ,dovada fiind rezultatele obtinute . La care nu mai adaug N cupe cistigate la turneele din tara si strainatate , nu am vrut sa intervin pina acuma si nici nu am sa o mai fac dar nu pot sa tac cind unii(2) parinti ” fini cunoscatori in arta fotbalului ” arunca cu ”pietre” in munca mea.
      Multumesc domnului Radu desi nu va cunosc.

      0
      0
      1. Îți doresc multa sănătate sa te poți ocupa bine de toate echipele pe care le conduci dar sa știi ca ai o generație de copii extraordinara si ar fii păcat sa se piardă numai bine sa aveti

        0
        1
  4. Ma cunoașteți domnule Donca . Ne-am văzut de n ori ultima dată chiar marti la finala cupei iar dupa prima zi în care ați castigat am vorbit la telefon . Radu Pop sunt si eu personal apreciez munca dumneavoastra. Imi aduc aminte ca anul trecut nimeni nu credea că veți castiga finala pe tara si totusi ati reusit . Atunci lumea va facea statuie acum …..sunt si ofticati care sunt rau voitori. Dar nu trebuie sa va necăjiți pentru ca stiti ce ati muncit si cum ati muncit . Se mai întâmplă și sincope trebuie doar sa stie cineva cum sa le gestionezi . Eu sunt convins ca la anul veti din nou campioni .

    0
    0
    1. Multumesc domnule Radu si felicitari si dumneavoastra pentru ce ati facut la Lipova , problema este ca domnul respectiv a asteptat sa ne rupem ghitul dupa care a dat cu pietre , si noi am sperat sa iesim campioni din nou , meritam categoric sa fim in primele 8 echipe din tara dar nu suntem din pacate o echipa invincibila , dezamagirea mare nu a fost ca am pierdut ci felul in care am facut-o , iar infringerea nu are nicio o legatura cu faptul ca antrenez mai multe echipe, oricum OBIECTIVUL nostru principal este sa dam/promovam citi mai multi jucatori la echipa mare , altfel toate campionatele,trofeele , medaliile , si turneele obtinute/cistigate nu vor avea nici o valoare.
      Multa sanatate si in final sper ca ghinionul nostru sa se transforme in noroc la barajul ce urmeaza . HAI UTA ARAD

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button