UTA Arad

Doar 12 minute în Liga 1: UTA – ACS Poli, 1-3



Formații oficiale:

UTA: Miron – Adili, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Vâlceanu – Curtuiuș, Petre. Rezerve: Barna – Jorza, Copaci, Copil, Piccioni, Polgar, Stahl. Antrenor: Laurențiu Roșu.

ACS Poli: Straton – Străuț, Scutaru, Cânu, Șeroni – Artean, Soljic – Bărbuț, Croitoru, Mailat – Drăghici. Rezerve: Curileac – Fucek, Bocșan, Ignea, Bărnoi, Doman, Henrique. Antrenor: Ionuț Popa.

Arbitri: Radu Petrescu (București) – Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Alexandru Cerei (Cluj). Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș).

Observator FRF: Adrian Vidan (București). Observator LPF: Octavian Goga (Brașov).

foto: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. Ba plecati drak acasa cu anonimii astia de jucatori….faceti echipa de liga 1 daca vreti sa promovati !

    1
    0
  2. Imi pare nespus de rau, cand sa ma bucur si eu la 1- 0 pt. UTA., na ca m-am inselat !!! La primul gol, cum mama dracu degajeaza Miron mingea asa de prost !!! La al doilea gol , cum iarasi mama dracului Gligor ezita sa dea in minge si clampaul ala de Draghici scapa nestingherit si da un gol de curtea scolii !! Slabi, slabi, foarte slbi in aparare !!! Domnule MESZAR !!! daca verei sa promovezi UTA. in liga2a, adu domne jucatori cu experienta de liga1a si nu mai fa experiente !!! Asa ca mai baieti, ne vedem la Targoviste la anul, ceea ce nu imi doream !!!

    0
    0
    1. Dupa ce vinde jucatorii de la atletico. Pe el numele de uta al intereseaza….doar e alt pret sa plece de la uta decat atletico.

      0
      0
  3. Scuze, am vrut sa zic sa promoveze in liga1a, dar din cauza nervilor pe care ii am am scris aiurea !!!

    0
    0
  4. Schimbati aproape toata echipa , nu a-ti observat ca MESZAR RADEA INAINTE DE MECI, FOARTE BINE STIIND CA, UTA. NU POATE PROMOVA LA ACEST BARAJ, asa ca, ATUNCI CAND MESZARE !!!!

    0
    0
  5. MESZARE !!!! ADU JUCATORI BUNI LA ECHIPA CA, ALTFEL UTA. VA MAI STA INCA NISTE ANI BUNI IN LIGA LIGA 2a !!!

    0
    0
    1. Dl Nelu uta – atletico nu cumpara numai vinde ca un evreu adevarat !!! Era de stiut ca nu avem sanse dar ei au sperat ca unii dintre jucatori de la atletico inprumutati la uta o sa faca un meci superb !!! Dar calculele de acasa …..stiti mai departe !!! Pana cand nu scapam de zambaretii de la atletico nu o sa avem fotbal de liga 1 numai jucatori de vanzare !!! Asa ca cum am spus La anu si la multi ani !!!!!

      1
      0
    1. Prietene…in liga 1 e nevoie de un jucător eligibil pentru U21(sa fii avut sub 21 inainte de a începe campania de calificare)…deci las-o încolo, daca acuma căutam înfrângerea in regulile astea…

      0
      0
  6. -actuala conducere nu vrea promovare.vrea afacerea si atat.
    -nu sunt jucatori de liga 1 nu se aduc asa ca
    -rezultatul se vede.
    -Miriuta e liber/antrenor trup si suflet /cu bani marunti asa e si rezultatul.
    -Daca nu se iau masuri se va te va termina stadionul si se va juca Liga 2 pe el

    0
    0
  7. Face UTA contestație pentru nefolosite unui jucător sub 21 tot meciul? Dacă asta este regula ar trebui.
    Haide UTA!

    0
    0
  8. Dureros Sincer Pacat se iluziiile vinduta an de an Mai bine in minutul 90 ca anul trecut si promovam O defensiva boema Ca sa fiu elegant Asta e

    0
    0
  9. De ce atâtea patimi? O minte realistă nu se putea gândi la promovare anul acesta. Pentru că:
    1. Nu există stadion.
    2. Aradul nu e pregătit de o echipă de Liga 1. VORBA MANAGERULUI Meszar, ,,atunci când va fi pregătit, atunci vom putea vorbi despre promovare,,.
    3. Unii juniori sunt prea ,,umflați,, de către presă, prea forțați în diferite competiții, prea lăudați de către unii antrenori, și asta nu le face bine absolut deloc.
    4. La început s-a vorbit despre UTA ca despre un proiect pentru arădeni. Bine ar fi să fie ȘI CU arădeni, că slavă Domnului, în Arad există destule talente pentru a face o echipă competitivă, fără mercenari. Sponsorii sunt doar arădeni… cinste lor!
    5. Antrenorii arădeni nu au loc la această echipă! Trist… Vezi cazul Stupar, care după ce a câștigat 2 trofee naționale anul trecut la juniori, a fost ,,îndrumat,, să plece la Deva; Roli Nagy, cu 2 promovări la activ, antrenează foști utiști care nu au loc în Arad, tocmai pe o luncă, la Cermei; Domnul Tisza, acest ,,monstru sacru,, al fotbalului arădean, antrenează o grupă de copii; Preparatorul fizic Marius Bortiș, cu stagii de muncă în Italia, la Brescia, a fost îndepărtat pe motiv de … ochi (nu-i avea frumoși sau pe placul unora). Apropo, UTA mai are preparator fizic?
    6. Promovarea trebuia câștigată în timpul campionatului și nu să rămânem la mâna barajului, indiferent care era adversarul din Liga 1!
    Și motive ar mai fi…
    Ideea este că Aradul și suporterii de aur ai F. C. UTA merită o echipă de Liga 1! Chiar dacă deocamdată… mai așteptăm!
    Forza F.C. UTA!

    1
    0
    1. Eu asta spun de 1 an, Ioji !! Doar naivii credeau in promovare, totul a fost de fatada !! totul e o afecere, doar pentru unii !!! iar acuma la final, de a se afisa politicul CAND SA AJUNS AICI PE PODIUM !!! pentru ca la inceput nu am vazut nici un politician, pe linga echipa, iar azi nu ai avut loc de ei in tribuna !!! oare au platit bilet???

      0
      0
  10. Jos pălăria in fața fotbaliștilor timișoreni, care au salvat echipa de la -14 , și Atenție!! sunt neplătiți din luna februarie!! Oare ce făceau stratila & compania dacă erau intr-o situație similară?

    0
    0
  11. Nu mai vrea sa comentez nimic dar totusi am cateva intrebari ????? 1) Ce este uta bd …SRL …SA…IF….ONG din ce bani se finanteaza ????? 2) Cine ne spune care sunt veniturile din bilete …tricouri…jucatori vanduti …???/ 3) Care sunt cheltuielile salariii …deplasari….arbitriii….etc !!!! Cred ca cheltuielile sunt cu mult mai mari decit veniturile clubului !!!! Ma gandesc ca restul banilor vin de la primarie ,, consilul judetean si o mica parte de la sponzori si TV !!!! Deci noi carcotasii si locuitorii jud. Arad avem tot dreptul sa stim unde sunt banii nostrii alocati de primar ???? Astept raspuns !!! Echipa nu avem ,,,conducere nu… stadion nu…atunci pe ce am cheltuit ??? Multumesc anticipat !! Va rog fara injuraturi astept raspunsuri corecte si sincere !!!! Sunt un om simplu care plateste taxe si impozite tata a 2 copii crescuti cu greu din salar dar cu cinste si onestie !!!!

    1
    0
    1. Despre ce transferuri vorbim? lui Petre ii expira la 30 Iunie contractul cu UTA si se intoarce la Atletico, club care va lua toti banii in cazul unei eventuale vanzari, la fel cum s-a intamplat cu Hlistei sau Man. Nu va sunt destul de clare manevrele lui meszar?

      0
      0
  12. IOJI !!! Ai punctat foarte bine, UNII JUCATORI SUNT PREA UMFLATI CU POMPA DE PRESA , DAR IN SCHIMB, SA VAZUT VALOAREA LOR PE TEREN LA ACEST MECI DECISIV IN CARE ACESTI JUCATORI , NU AU AVUT APARARE, NICI MIJLOC SI NICI ATAC !!! ASA CA DOMNULE MESZAR !!! CAND VA FI UTA. , GATA DE PROMOVARE !!! IN NICIUN CAZ NUMAI CU JUCATORI DE LA ATLETICO !!!

    0
    0
    1. Pai am auzit la finalu meciului ca se va face schimbari majore si se va merge pe tineret pe schela atletico si Cristian Pacurar antrenor

      3
      1
      1. Dacă respectivul îşi rezolvă problemă cu CV-ul falsificat… dacă îşi ia licența… dacă trece peste orgoliile lui infantile… dacâ va fi extrem de obiectiv, de onest şi dacă dovadă de fair play şi de colegialitate sinceră față de colaboratori… şi dacă… şi dacă… şi dacă…. atunci poate deveni această „ştire” un subiect de discuție! Pânâ atunci, PAS !

        3
        2
  13. O gramada de bani ( foarte ,. foarte multi)de la buget se directioneaza spre echipa de fotbal. E municipiul atat de bogat incat isi permite sa faca asta? Rezultatul? Aproape zero. Doua baraje esuate, stadionul ,in ritnmul ata va fi gata peste 3-4 ani.

    0
    0
  14. dragi utisti nu aveti fundasi centrali la jocul aerian 0 barat,orientati-va la vecini din sebis 2 fundasi masivi peste 1,95 cu un joc de cap exelent,am informatii ca pe fir sau bagat resita ar fi pacat sa intarim pe altii.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button