Fotbal juniori

Pe locul 4 la semifinala națională rezervată juniorilor A1: Unirea Sântana – Victoria Carei 0-1





Campionii județeni la juniori A1 au terminat turneul zonal-semifinal, de la Cluj, în afara podiumului. Sântana a pierdut meciul pentru locul 3 în fața celor de la Carei, la capătul unei prestații bune, dar insuficientă pentru un rezultat pozitiv.

Stanciu, Balaban, Bud și Josan (bară) au ratat ocazii importante pentru Unirea, iar partida a fost decisă de un penalty contestat, dictat la un presupus henț în careu al lui Politic. „Dacă cei din Carei au beneficiat de o lovitură de 11 metri, ar fi trebuit să se dicteze una și pentru noi, una la o fază mult mai clară, în opinia mea. Suntem foarte necăjiți, căci nu meritam sub nicio formă să pierdem azi, ci chiar să câștigăm fără probleme. În afara partidei cu U. Cluj, echipă ce a fost clar mai bună decât noi, avem regretul că nu am obținut rezultate bune contra celor de la Jiul și mai ales, azi, cu Careiul. Dar, una peste alta, a fost un turneu util pentru tinerii noștri jucători, care au văzut și ei pe la ce nivel sunt, acumulând și mai multă experiență”, a spus Alex Vasi, antrenorul formției „roș-negre”.

Acesta i-a aruncat în luptă contra campioanei județului Satu Mare pe: Matiș – Toader, Rădac, Politic, Neag – Vârciu, Diaconu – Balaban, Josan, Marc – Stanciu (46 Bud, 75 Vesa). Clasamentul final al turneului de pe Someș este: 1. U. Cluj 12p, 2. Jiul 9 p, 3. Carei 6p, 4. Sântana 3p, 5. Bârsana 0p.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button