UTA Arad

UTA – pe urmele lui Miriuță, e și Falub în cărți?





După ratarea promovării în Liga 1 pentru al doilea an consecutiv, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc nu-și mai permite pași greșiți în noua stagiune. La un moment dat, impresia era că obiectivul va fi schimbat și va merge în special pe „linia verde” de la club, însă ultima mutare a șefilor arădeni ne dă de înțeles că Liga 1 atrage ca un magnet.

Din informațiile noastre, duminică, în ziua în care Laurențiu Roșu zbura acasă, în Spania, Alexandru Meszar a dat o fugă până la Budapesta. Aici, domiciliază Vasile Miriuță, unul dintre cei mai în vogă antrenori români ai momentului, rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Tehnicianul de 48 de ani a ascultat propunerea utiștilor, una – de altfel – foarte bună pentru eșalonul secund, nu a dat un răspuns pe loc, însă e greu de crezut că acesta va fi unul pozitiv. Antrenorul, care a terminat cu „feroviarii” pe locul 4 precedenta stagiune a Ligii 1, are destule oferte din primul eșalon și i-ar fi greu să coboare la „matineu”. Chiar și pentru o formație cu tradiția UTA-ei, care îi oferă condiții bune salariale și la nivel de lot de jucători.

Așa stând lucrurile, este clar că „oficialii” Campioanei Provinciei trebuie să se orienteze spre alte nume. Unul destul de cald ar fi cel al altui tehnician care are legătură cu orașul Cluj, este vorba despre fostul „principal” al Universității, Adrian Falub. Acesta a mai antrenat-o pe UTA în urmă cu trei sezoane, cunoaște condițiile și mediul de la Arad și expert în promovări, atâta timp cât are trei la activ, cu U. Cluj, Unirea Alba Iulia și ASA Târgu Mureș.

Cert este că la acest moment, jucătorii aflați încă sub contract cu „Bătrâna Doamnă” nu știu când se vor întoarce la treabă și sub comanda cui. De asemenea, există și o lună întârziere la salarii, iar pe 25 iunie s-ar face două.

40 comentarii

  1. Miriuta ar fi extraordinar dacă ar accepta. De Falub din păcate ma îndoiesc. Nu cred ca ar fi soluția cea mai bună.

    0
    0
    1. De promisiuni eu unul, m-am saturat, nu mai cred nimic pana nu vad ca asa e. E absolut jenant sa te chinui sa ridici un stadion de 12000 de locuri de mai bine de 3 ani. Dar am mai spus-o, in Romania cei care ne conduc s-au obisnuit sa nu raspunda pentru ceea ce fac sau pentru ceea ce nu fac. Un singur cuvant: RUSINE!!!

      0
      0
  2. iarasi FALUB!!!!!!!!! in fiecare pauza competitionala vine Falub,de aia e asa de bun ca nu la luat nimeni pana acum,sustin varianta MULTESCU…dac sa-r putea.

    0
    0
  3. Multescu (dar sa l tinem mai mult, ca e caracter puternic si pleaca rpd de la echipe) sau Neagoe
    Din moment ce l au lasat pe Rosu sa plece, cred ca s a discutat cu cineva….speram sa nu fie Popa, ca nu l-am uitat ca iubeste pe Poli!!!

    0
    0
  4. Stupar, dragi suporteri, Stupar! Pentru Arad nu este altul mai potrivit la acest moment, cunoaste jucatorii, cunoaste echipele din Liga a 2-a, cunoaste modul de colaborare cu staff-ul!

    0
    0
  5. Prima data UTA sa-si faca curatenie in curte. Are jucatori limitati care nu pot face performanta. La juniori sunt citiva talentati care trebuie opriti in lot.

    0
    0
  6. Miriuță ar fi o variantă excelentă, aproape de vis. Leo Grozavu, o altă variantă bună, Botoșaniul a jucat fotbal cu el antrenor. Mulțumescu mi se pare ramolit, nu cred că poate aduce plusul de care avem nevoie.Să vedem cine ne acceptă, și săraci și cu pretenții…:)))

    0
    0
    1. Miriuta e clar. Dar si Grozavu ar fi bun ar mai cobori militaria din pod peeste ei. Bataie tata ziua. Eu v-am inbat de Miriuta mai acu o saptamana. Nu cred sa vina, doar nu gaseste altceva.

      0
      0
      1. Acum, depinde de oferta făcută de clubul nostru…poate contează și că-i aproape de Budapesta…și eu consider că șansele-s destul de mici, dar nu știi niciodată.
        MiriUTA la UTA !!! :)))

        0
        0
  7. O sa ne accepte exact ca sezonul recent incheiat, la transferuri ,jucatorii fugeau de uta preferau echipe fara suporteri …..

    0
    0
  8. Da daca se vrea promovarea si garantia ca stadionul va fi gata anul viitor, se face un lot competitiv cea mai buna varianta ar fi Miriuta.Fara Falub stim foarte bine cum este.Eu vreau sa vad un antrenor care stie sa faca relatiile de joc sa functioneze sa joace cu pase nu cu bubueli,sa joace in viteza cu combinatii, bine e nevoie si de jucatori capabili sa joace astfel.Dar trebuie miscat repede nu sa se astepte inceperea campionatului

    0
    0
    1. Nu e nimeni mai potrivit ca Ionuț Popa
      Cu toate ca multi spuneți ca nu îl mai vreți după ce a făcut în meciul de baraj sa pleci cu -14 puncte și sa te salvezi e o performanță și numai un nebun a putut sa ia o echipă deja retrogradata

      0
      0
      1. pentru ca s-au injumatatit punctele dupa sezonul regulat, au fost practic doar -7 cu care a intrat in play out …daca era campionat normal, doar fiecare cu fiecare, nu cred ca mai putea recupera cineva acel -14 in liga întîi si sa nu retrogradeze

        0
        0
          1. Penalizarea este echivalenta cu -7 puncte pentru că oricum de înjumătățesc punctele la final de campionat regulat

            0
            0
  9. Am vazut ca ASA l au dus pe Dinu Vama, deci sunt 50% promovati, Pandurii vor trage si ei, vin si FC Arges din urma…daca nu aducem jucatori de liga 1 si antrenor „beton”, gen Miriuta care a avut rezultate peste tot…ciao promovare si la anul

    0
    0
    1. Vama blat nu va termina campionatul la Tg Mures, daca pe 14 iulie sau august nu se aproba reorganizarea la tribunal au sanse mari sa se desfinteze(in 2018-2019 in liga 1 nu vor mai fi acceptate echipe in insolventa dupa cum a hotarat liga), Pandurii sunt sanse minime sa inceapa campionatul . Periculoase cred ca vor fi Sibiul si Arges insa cele doua au castigat in C cele mai slabe serii insa din ce se aude Sibiul are multi bani. Ca parere sezonul urmator daca se doreste promovarea vor fi sanse mari sa fie obtinuta

      0
      0
  10. FALUB, NU !!! Nu a mai fost si in trecut si ce a facut , A FACUT NUMIC, ZERO BARAT !!! Sa vina daca se poate, MIRIUTA s-au LEO GROZAVU si CU SIGURANTA UTA . VA PROMOVA LA PAS CU EI. DECI, FARA FALUB ca, altfel UTA. va bate pasul pe loc cu el !!!

    0
    0
    1. Trebuie un antrenor pe banca posesor de licență PRO. În județul Arad avem doar unul, ocupat și nedorit

      0
      0
  11. Tisza-Păcurar îs ultimi doi antrenori care au dat Aradului fotbaliști ,tot ce este arădean get bet get atit jucatori cit și ei ca antrenori ei au construit ceva pentru fotbalul arădean ,ei doi ar fi cei mai in măsura

    0
    0
    1. Trebuie un antrenor pe banca posesor de licență PRO. În județul Arad avem doar unul, ocupat și nedorit

      0
      0
    1. Trebuie un antrenor pe banca posesor de licență PRO. În județul Arad avem doar unul, ocupat și nedorit

      0
      0
  12. Eu cred ca sa batut palma cu Miriuta. Se asteapta venirea lui la Arad pt semnarea contractului. Nu am nici o informatie din inerior e doar o pura speculatie. FORZA UTA!

    0
    0
    1. Ar fi extraordinar , dar sansele sunt foarte mici . Totusi e un antrenor care a dus CFR-ul in lupta pentru titlu ( iar fara penalizarea de puncte avea sanse foarte mari sa si il ia ), iar sa cobori in mocirla Ligii a doua ar trebui sa fie ultra motivat. Parerea mea…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button