Arhivă articole

Aradul și-a pierdut cel mai bun sportiv al anului 2016: Gag s-a transferat la CSM București!


Că Aradul nu prea pune preț pe sportivii săi știam deja, dar să-l piardă chiar pe cel care a fost în lumina reflectoarelor în ultimul an de zile parcă e prea mult. Participant la Jocurile Olimpice de la Rio, sportivul anului 2016 al județului Arad, dar și atletul român numărul unu al anului, bocsiganul Andrei Gag a părăsit CSM Arad pentru a se legitima la CSM București.

”Atletul Gag Andrei-Marius descoperit de profesorul Traian Magheru și pregătit la Clubul Sportiv Municipal Arad de antrenorul Oprea Ionel, la cererea sa, a primit transferul la Clubul Sportiv Municipal București. Vicecampion mondial de junior și seniori la aruncarea greutății, participant la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio, sportivul Gag Andrei-Marius este unul dintre cele mai recente produse ale comunității arădene. Clubul Sportiv Municipal Arad, în dorința de a susține sportul de înaltă performanță, consideră această doleanță a sportivului ca o viitoare provocare pentru obținerea unor noi performanțe având în vedere că posibilitățile financiare și materiale ale Clubul Sportiv Municipal București sunt mult mai mari” – se arată în comunicat CSM Arad.

Vicecampion mondial de juniori și seniori la aruncarea greutății, Gag participă chiar în aceste zile, sub „tricolor”, la Cupa Europei pe echipe la atletism, din Finlanda.

0
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.