29/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Șefii „roș-albilor” au deliberat: Miron, Gligor, Chindriș, Copil, Muntean și Vlad sunt istorie la UTA!

Dacă până ieri doar Strătilă, Barna și Adili, dintre seniori, au fost anunțați de reunirea lotului de vineri, astăzi, și Alex Manea, Norbert Polgar și Richard Filaret (cu mențiunea că acesta e accidentat), dintre fotbaliștii cu contracte valabile, au fost chemați sub comanda lui Mihalcea. Pentru restul, după o ședință de lucru a șefilor „roș-albi”, clubul UTA a emis următorul comunicat pe site-ul oficial:

”Clubul nostru a decis să nu mai colaboreze cu următorii jucători pentru anul competiţional 2017-2018: Marius Chindriş, Dumitru Copil, Alin Gligor, Bogdan Miron, Dumitru Muntean, Gianmarco Piccioni, Robert Vîlceanu, Michel Vlad.

Clubul le mulţumeşte pentru toată perioada petrecută la UTA şi le urează baftă în următoarele etape ale carierelor, atât jucătorilor cât şi antrenorului Laurenţiu Roşu şi preparatorului fizic Nacho Martinez”.

Rămâne, însă, de văzut cu ce sacrificii Chindriș, Copil, Miron și Muntean vor pleca de la UTA și asta pentru că ei mai au contracte valabile cu „Bătrâna Doamnă” până pe 30 iunie 2018. Negocieri pentru o reziliere amiabilă între părți nu s-au purtat încă, așa că nu e cazul să vorbim – totuși – la trecut despre cei patru fotbaliști. În schimb, pentru căpitanul Alin Gligor, ziua de 30 iunie 2017 e ultima sub contract cu „Bătrâna Doamnă”, în timp ce Piccioni și Vîlceanu au și uitat – probabil – unde e Aradul pe hartă. În fine, din câte știm noi, Michel Vlad e jucătorul lui Atletico Arad de la 1 iulie, deci – probabil – de acolo va pleca definitiv sau împrumut spre alte zări.

Revenind puțin la lista de disponibilizări, observăm că avem de-a face cu cinci fotbaliști care au început ca titulari prima manșă a barajului de promovare cu ACS Poli: Miron, Gligor, Chindriș, Muntean și Copil. Să fie acesta testul decisiv căzut de cei în cauză? Sperăm să aflăm zilele ce urmează…Ar mai fi de menționat că Marius Chindriș era, alături de Richard Filaret, unul dintre cei care au început din postura de titular primul meci din istoria UTA-ei Bătrâna Doamnă (3-0 la Sânnicolau Mic, cu Banatul), în torida vară a anului 2013.

Totodată, din același anunț al clubului, rezultă că atacantul Marius Curtuiuș va continua la UTA, așa cum anunța în urmă cu câteva ore sportarad.ro.

FOTO: Ciprian Petcuț

4
0
%d blogeri au apreciat: