28/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Săulescu a discutat cu UTA, dar a rămas la Sebiș, lângă Oprescu: „Am ales cu sufletul”

Golgheterul celor de la Național Sebiș în sezonul recent încheiat, cu 17 reușite, a fost pe lista de achiziții a UTA-ei. De fapt, Dragoș Săulescu a purtat discuții cu „oficialii” echipei fanion a Aradului în această seară, care nu i-au propus pe loc un contract de joc, ci doar să se prezinte la reunirea de mâine a „roș-albilor”, pentru a fi văzut la lucru de Adrian Mihalcea.

În cele din urmă, însă, sebișenii au avut o putere mai mare de convingere, prin noul antrenor, Dan Oprescu, dar și Gheorghe Feieș, primarul orașului de pe Crișul Alb. „Chiar dacă tentația de a juca pentru o echipă ca UTA, cu tradiție și mulți suporteri, era mare, am ales cu sufletul. Voi rămâne la Sebiș, alături de Dan Oprescu și ceilalți jucători care mai vin pentru a ataca cu toată forța promovarea în Liga 2-a”, au fost cuvintele mijlocașului de bandă de 25 de ani, care vara trecută reușea un „hattrick” într-un meci de pregătire contra „Bătrânei Doamne”.

Așadar, se poate spune că Oprescu și-a intrat deja în drepturi la Sebiș, fiind foarte activ pe piața de transferuri în încercarea de a-și face un lot competitiv.

4
1
%d blogeri au apreciat: