UTA Arad

Mihali intră în stafful tehnic al UTA-ei! Mihalcea îi păstrează și pe Todea și ȚapoșStaff-ul tehnic al echipei UTA pentru sezonul 2017-2018 al ligii secunde este definitivat. Antrenor principal: Adrian Mihalcea. Antrenori secunzi: Cristian TodeaGheorghe Mihali. Antrenor cu portarii: Dan Țapoș. Preparator fizic: se analizează mai multe variante, numele se va comunica atunci când se va decide asupra celui mai potrivit pentru club.


Proaspăt sosit la Arad, Gheorghe Mihali reprezintă un nume important în fotbalul românesc, el făcând parte din „Generația de Aur” tricoloră, care, în 1994, la Campionatul Mondial din SUA, atingea sferturile de finală. Are 31 de meciuri pentru România, incluzând aici și turneul final al Campionatului European din 1996 (Anglia). Patru trofee a cucerit cu Dinamo București (două titluri, în 1992 și 2000, și două Cupe ale României, 2000 și 2001), cu Inter Sibiu a câștigat Cupa Balcanică (1991), iar cu francezii de la Guingamp a câștigat Cupa UEFA Intertoto (1996).


Ca antrenor, a activat la juniorii lui Dinamo, România Under 21 (împreună cu Ilie Dumitrescu), CFR Cluj, FC Argeș (la ambele ca și „secund” al lui Dorinel Munteanu), iar ca „principal” a condus CSM Focșani și Universitatea Cluj. Peste hotare, a fost alături de Ion Marin la Ettifaq FC și Dubai CSC, apoi a avut încă două experiențe ca și antrenor secund în România, la CSMS Iași și Dinamo București. Bun venit la Arad, Gheorghe Mihali!

Un comentariu

  1. Bun venit Mihali si multa bafta ! Daca sezonul trecut nu ne mai scoateau multi ( iar unii destepti si aici pe forum ) din sclavii lui Steaua , acum parca vad ca vor aparea voci care vor spune ca ne dam cu Dinamo . Realitatea e ca noi suntem de sine statatori , iar UTA e doar una indiferent de ce croncane unii sau altii

    0
    0
  2. Ar fi fost bine daca ar fi ramas Nacho pentru postul de preparator fizic. Din punct de vedere fizic, eu zic ca am stat bine.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button