21/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Motivat de eșecul arenei de la Craiova, Falcă a ieșit pe șantierul „Francisc Neuman”

Câteva documente publicate miercuri, 12 iulie, pe site-ul Ministerului Dezvoltării, dezvăluie adevăratul motiv pentru care autorităţile române amână la nesfârşit inaugurarea noului stadion din Craiova. Și anume, arena de 52 de milioane de euro a fost construită greşit, iar acum trebuie reproiectată şi reparată!

Fiindcă vorbim despre un proiect cu care Olguța Vasilescu, primarul PSD al orașului din Bănie, s-a lăudat mereu, adversarii politici au exploatat la maxim situația. Așa par că stau lucrurile și la Arad, unde Gheorghe Falcă a apărut brusc la stadionul „Francisc Neuman” ce se tot construiește de vreo doi ani buni de zile și nu se știe nici acum când va fi…bun de joc. Edilul, însoțit de fiica sa, a făcut câteva poze cu muncitorii ce „prestau” cu spor și voie bună și a postat următorul mesaj pe pagina personală de Facebook: ”Lucrări importante la Stadionul Francisc Neuman! S-a început montarea structurii metalice pentru acoperișul de la tribuna 2, care are dimensiuni impresionante: deschiderea de 116 m și înălțimea de 22 m. Ana este întotdeauna bucuroasă să mă asiste în munca de teren”.

Ar fi fost bine dacă Falcă ar fi trecut săptămânal pe la șantierul din Calea Aurel Vlaicu ca să „dezghețe” și mai din timp lucrările, ce au cam bătut pasul pe loc în ultima vreme. Încercăm să luăm, totuși, partea bună a lucrurilor, neuitând – totodată – că și promisiunile legate de gazonul sintetic și de tribunele de 4000 de locuri de pe „Motorul” trebuie respectate, în așa fel încât UTA să revină, cică, începând cu luna octombrie din „exilul” de la Șiria. Să ne rugăm ca Olguța să mai greșească un stadion și la periferia Craiovei?

5
1
%d blogeri au apreciat: