UTA Arad

Motivat de eșecul arenei de la Craiova, Falcă a ieșit pe șantierul „Francisc Neuman”





Câteva documente publicate miercuri, 12 iulie, pe site-ul Ministerului Dezvoltării, dezvăluie adevăratul motiv pentru care autorităţile române amână la nesfârşit inaugurarea noului stadion din Craiova. Și anume, arena de 52 de milioane de euro a fost construită greşit, iar acum trebuie reproiectată şi reparată!

Fiindcă vorbim despre un proiect cu care Olguța Vasilescu, primarul PSD al orașului din Bănie, s-a lăudat mereu, adversarii politici au exploatat la maxim situația. Așa par că stau lucrurile și la Arad, unde Gheorghe Falcă a apărut brusc la stadionul „Francisc Neuman” ce se tot construiește de vreo doi ani buni de zile și nu se știe nici acum când va fi…bun de joc. Edilul, însoțit de fiica sa, a făcut câteva poze cu muncitorii ce „prestau” cu spor și voie bună și a postat următorul mesaj pe pagina personală de Facebook: ”Lucrări importante la Stadionul Francisc Neuman! S-a început montarea structurii metalice pentru acoperișul de la tribuna 2, care are dimensiuni impresionante: deschiderea de 116 m și înălțimea de 22 m. Ana este întotdeauna bucuroasă să mă asiste în munca de teren”.

Ar fi fost bine dacă Falcă ar fi trecut săptămânal pe la șantierul din Calea Aurel Vlaicu ca să „dezghețe” și mai din timp lucrările, ce au cam bătut pasul pe loc în ultima vreme. Încercăm să luăm, totuși, partea bună a lucrurilor, neuitând – totodată – că și promisiunile legate de gazonul sintetic și de tribunele de 4000 de locuri de pe „Motorul” trebuie respectate, în așa fel încât UTA să revină, cică, începând cu luna octombrie din „exilul” de la Șiria. Să ne rugăm ca Olguța să mai greșească un stadion și la periferia Craiovei?









17 comentarii

  1. vrajeala isi bate joc de sportul aradean in ritmul asta nici in anul 2025 nui gata rusine nu se construieste un stadion de 100.000 de locuri sa nu uitam de parcari etc

    0
    0
  2. Baronul s-a miscat in mormant cand i-au daramat stadionul UTA in loc sa construiasca un stadion de fotbal in alta zona a Aradului, vechiul stadion cu valoare inclusiv istorica putand fi folosit in continuare, nu numai de catre fotbalisti!

    0
    0
  3. Mare realizare da in ce mileniu o sa vedem fotbal pe nou stadion nu zice nimic numa niste poze cu o grinda trebuia sa fie gata cam demult stadionu da in ritmu asta la anu si la multi ani

    0
    0
  4. Este revoltător ce (nu) de întâmplă pe motorul! Deja batjocura la adresa suflării utiste e la limita …și se mai mira că intră mascații la primărie să-l altoiască!

    0
    0
  5. „Se strange latul” domnule Ghita,ar fi spus regretatul senior Traian Tomescu,la fel cum i-a prezis si lui Miron Cosma,acum mai bine de 10 ani….
    Pe cum se misca mlastinile prin tara,invers proportional se misca si lucrarile stadionului!
    Al naibii cum apare dom’ primar si automat se catara si o structura metalica…
    Probabil ca nici macar nu era la rand…
    Interesant ca isi duce biata fetita cu el…Ce tertip este acesta?

    0
    0
  6. Presa arădeană ar putea să facă mai mult in cazul ăsta. Aș trimite tot la 2-3 zile pe cineva să facă câteva poze, câți oameni sunt pe șantier, ce se mișcă pe acolo. Asta cu stadionul este o mare flegmă pe obrazul Aradului, nu doar al suporterilor UTA-ei…că, până la urmă, când spui UTA, spui Arad. Iar stadionul ăla nu se contruiește din banii șmecherașului de Brad cu față de șobolan, ci din banii comunității. Adică, gunoiul ăsta care se crede baron cu un oraș moștenit de la mă-sa face ceva pe noi, cum și când vrea. Cum dracu ați putut să-l mai votați, nu pot să ințeleg…

    0
    0
  7. Termenul initial era de 36 de luni, adica iunie 2017. Daca eu, contribuabilul nu imi platesc darile la timp ce se intampla? Daca ei (Primarie, constructori, etc.) nu respecta termenul ce se intampla?
    Prea putina(deloc ar spune unii) presiune pe administratia locala din partea celor impatimiti de fotbal.

    0
    0
    1. În contract nu sunt penalizări daca de întârzie lucrările. Termenul de 36 de luni de aplica după primele 12 cat a durat demolarea. Deci, sunt in grafic, ce presiuni de pot face?

      0
      0
  8. 12 luni pentru demolare? Atunci de ce 12 si nu 72? Si de ce nu inca 156 dupa cele 72? Pana cand una dintre vorbele preferate ale romanilor este ,,mai rau sa nu fie” nu mai trebuie sa ne miram de nimic.

    0
    0
  9. In ianuarie 2017, intr-un comunicat SCU se spunea:,,O repetăm şi o vom repeta până ce oficialii primăriei o vor înţelege: este ruşinos un termen de finalizare de 4 ani pentru stadion de 12.000 de locuri într-un oraş civilizat din Europa anului 2017…Avertizăm de pe acum că nu vom accepta nicio justificare de acest gen pentru întârzierea lucrărilor. Primăria Arad şi-a asumat răspunderea pentru ridicarea acestui stadion în momentul în care a demolat vechea arenă. Tragem de pe acum un semnal de alarmă: arena Francisc Neuman este punctul 0 al răbdării noastre.”
    Au trecut 6 luni de atunci. Concluziile le poate desprinde fiecare in parte.

    0
    0
  10. Cine nu latra in gol,nici nu musca rau!
    UTA este sustinuta de catre Primarie,dar dupa lege,aceasta primarie,este si a mea si a ta,cititorule!Nu Falca da din buzunarul propriu,ci cei 2% permisi de catre lege,mai nou,dupa noua lege se permite si mai mult!Astfel majoritatea echipelor din liga 1 si 2,Ilfov,ar trebui sa-si faca o liga separata!
    Din aceasta cauza,Liga 1,este unde este!Transferuri de relicve reactivate…
    Academia lui Hagi nu creste jucatori ci doar i-i fura!
    Putini sunt cei crescuti in pepiniera lui,gratuit!In rest la Hagi,se porneste de pe la 1500Ron!
    Da!Corect!Are un culoar bun!

    0
    0
  11. Am plans de prea multe ori!Am retrogradat cu Chimia Rm.Valcea,am retrogatdat si cu Poli,pe cand la vremea lui PUGNA,secretara de partid,dupa 10 minute de dezbateri,a fost desemnat Cheregi sa execute penalty-ul,pe atunci un copil!Executie ratata!Logic!Am fost si la Cugir!
    Am fost caravana si la Alba-Iulia!Rocar+Netoiu=puscarie!Ne-a ingenuncheat si Buia!
    Acum Ionut Popa,blanarul,ordinarul,linge in fund pe Dennis Man!Incearca sa-l otraveasca!
    Da-le lui Poli vre-o 2-3,Dennis si arata mustaciosului ca te pisi pe parerile lui!
    Nu tin cu oierul!FCSB,pt familia mea inseamna acum Duckadam si Dennis Man!
    Vom fi cu mic si mare maine seara la locul nostru!Acolo,la peluza!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button