Arhivă articole

O nouă schimbare: UTA pleacă mâine de la Mallnitz și joacă un amical în Slovenia!Echipa fanion a Aradului și-a schimbat din nou programul. Antrenamentul de mâine dimineață va fi ultimul disputat în cantonamentul de la Mallnitz de „roș-albi”, care se vor îmbarca în autocar cu direcția Murska Sobota. Vorbim despre o localitate din Slovenia, acolo unde tot mâine, de la ora 19,30, UTA va disputa un meci de verificare contra grupării de Liga II-a, ND Mura 05. Chiar dacă jucătorii acuză oboseala celor cinci zile pline din stagiul de pregătire din Austria, Adrian Mihalcea va avea tot lotul valid pentru testul cu slovenii.

Arădenii vor înopta în Slovenia, vineri vor face un ultim antrenament peste hotare, după care își vor continua drumul spre casă. Odihna este obligatorie, fiindcă sâmbătă seara, de la ora 18, în Sânnicolau Mic, elevii lui Mihalcea o vor înfrunta pe Szeged 2011, în cel de-al treilea amical al verii.

5
0

3 comentarii la articolul: “O nouă schimbare: UTA pleacă mâine de la Mallnitz și joacă un amical în Slovenia!

 1. Asta-i demnă de Radio Erevan, nu alta:
  -Bună ziua, este adevărat că UTA va juca joi un amical cu ND Mura 05 ?
  -Da, este adevărat, numai că nu va juca joi ci sâmbătă și nu va juca cu ND Mura 05 ci cu Szeged 2011.
  :)))

  0

  0
 2. 5 zile cantonament și 4 pe drum?????? Buna pregătire!!!! De ce sint obosiți,de la antrenamentele minune sau de la drum???

  1

  0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.