22/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Ex. utistul Lazăr întărește Sebișul, Chița mai așteaptă un atacant și trei-patru juniori

Național Sebiș este în plin proces de închegare a noului lot de jucători. Divizionara a treia arădeană s-a reunit vineri în 18 jucători, dar, Alin Chița a mai solicitat întăriri în special la capitolul juniori, plus încă un atacant cu ceva experiență, lângă Enciu.

Astăzi, președintele Călin Cojocaru a finalizat discuțiile pentru Denis Lazăr, unul dintre cei mai importanți jucători ai generației 1997-1998 de la Atletico. Punct fix al UTA-ei II în stagiunea trecută de Liga 3-a, dar și în comptetițiile juniorilor Elite, fotbalistul de 19 ani poate evolua atât în centrul, cât și pe banda dreaptă a defensivei și a demarat pregătirea cu noii săi colegi. Lazăr va fi împrumutat pe un an de zile de la Atletico Arad, club la care a revenit și el de la UTA, începând cu 1 iulie.

În condițiile în care venirea juniorilor dinamoviști, Giuga și Drugă, e în aer, sebișenii mai caută trei-patru fotbaliști Under 19, toți pentru linia de fund, poate chiar un portar. Totodată, Naționalul este pe cale să mai achiziționeze un atacant cu experiența ligii secunde.

2
1
%d blogeri au apreciat: