Unde găsim agenții de pariuri Fortuna în Arad?

Unde găsim agenții de pariuri Fortuna în Arad?

Casa de pariuri Fortuna deține aproximativ 800 de agenții de pariuri pe teritoriul României și nu îi neglijează nici pe pariorii din Arad.

Mai jos îți vom prezenta unde poți găsi agențiile Fortuna din județ, dar și toate facilitățile pe care ți le oferă acest operator de pariuri sportive și jocuri de noroc, care are și licență definitivă de funcționare în mediul online de la ONJN.

 

Agenții Fortuna în orașul Arad

Piața Avram Iancu, nr. 17, ap. 7, parter

Piața Gării, nr. 1, bl. A

Calea Aurel Vlaicu, nr. 57, bl. U-5, ap. 17E2

 

Agenții Fortuna în județul Arad

Chișineu-Criș: Str. Înfrățirii, nr. 56

Ineu: Str. Decebal, nr. 1, bl. 14A, ap. 2

Lipova: Str. Libertății, nr. 1

Pecica: Str. 1, nr. 134/a

Sebiș: Str. Victoriei, bl. 14, ap. 2

 

Ce faci dacă nu ai nici o agenție Fortuna în zona?

 

Dacă nu ai nici o agenție Fortuna în apropierea domiciliului tău, nu trebuie să-ți faci griji, întrucât vei putea paria online la operatorul tău preferat de pariuri.

Înainte de face primul pas îți recomandăm să răsfoiești recenzia agenției de pariuri online eFortuna pe site-ul comunității pariorilor din România, PariuriX.com, acolo unde vei găsi chiar și cele mai mici detalii despre acest operator. Iată câteva dintre punctele forte ale casei de pariuri online eFortuna:

Nu trebuie să ai cont și nici card bancar pentru a paria online la Fortuna. Acest lucru este posibil prin intermediul facilității Fortuna Cashpoint: Practic, pentru a depune bani în contul de pariuri online te poți deplasa în oricare dintre cele aproape 800 de agenții Fortuna din țară, acolo unde va trebui să comunici numele de utilizator al contului tău și să înmânezi buletinul și o sumă de cel puțin 10 RON. Tot din agenții poți efectua și retrageri din contul de pariuri online, pe loc, iar suma minimă pe care o poți scoate este tot 10 RON.

 

 

Nu trebuie să ai computer pentru a paria online la Fortuna. Dacă ai un telefon mobil sau o tabletă și o conexiune activă la internet (fie prin cartela SIM, fie de la un punct Wi-Fi – chiar și gratuit) poți paria online la eFortuna, direct din navigatorul telefonului tău, indiferent de marcă. De asemenea, de pe telefon sau tabletă ai acces la jocurile de cazinou, dar și la cele de cazinou live. Totodată, îți poți deschide cont de pe telefon, îl poți alimenta și poți efectua retrageri, așa că nu ai nici un fel de limitare!

Dacă vrei să ai acces rapid la rezultatele meciurilor de fotbal din întreaga lume și totodată la statistici detaliate și ponturi generate exclusiv pe bază statistică îți recomandăm această platformă de scoruri live.

Poți juca jocuri de cazinou virtual sau cu dealer live. Pe site-ul eFortuna găsești peste 100 de jocuri, dintre care marea majoritate sunt sloturi video, iar unele au jackpot-uri mult mai mari decât îți poți imagina. Dacă vrei însă să trăiești experiența dintr-un cazinou real, poți juca Ruletă, Blackjack și Casino Hold’em în compania unui dealer uman în secțiunea cazinoului live.

 

Apropo, știai că Fortuna este sponsorul oficial al echipei naționale de fotbal a României?

 

Găsești pariuri pe politică, pe diverse evenimente mondene și emisiuni de divertisment, pe curse de cai, dar chiar, pe câștigătorii turneelor Word Series of Poker, dar și pe alte turnee de mare interes.

Pe lângă ofertele cu care te-ai obișnuit în agenții, pe eFortuna vei găsi numeroase facilități și avantaje de care poți profita, pe lângă oferta inițială de la deschiderea contului. Spre exemplu, una dintre cele mai apreciate facilități este cea care îți oferă posibilitatea de a juca asigurat: Dacă plasezi un bilet cu 4 selecții, care ajung împreună la o cotă totală de cel puțin 5.00 și pierzi din cauza unui singur eveniment, îți primești miza înapoi sub formă de pariu gratuit în limita a 20 RON. O altă funcție extrem de avantajoase este Cash Out, care îți permite să închizi pariurile înainte de termen!

Nu uita să-i trimiți operatorului o copie de pe buletin și una de pe o factură recentă de utilități (apă, gaz, curent etc.) cât mai repede după deschiderea contului, pentru că altfel ONJN-ul îl obligă pe operator să-ți suspende contul în 30 de zile de la deschidere, dacă nu te supui acestei proceduri impuse prin lege. Mai multe detalii despre acest operator găsești pe site-ul comunității pariorilor din România!

Facebook Comments
0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.