UTA Arad

Mihalcea a decis: Curtuiuș e noul căpitan al UTA-ei! Grahovac și Ciucă îi urmează atacantului: „Se comportă până acum ca adevărați lideri”





Cel puțin de la debutul noului proiect, UTA a avut mereu prim căpitani din Arad. Este vorba despre Sorin Botiș, timp de trei ani de zile și Alin Gligor, în precedentul. Lucrurile se schimbă din acest sezon și nu neapărat fiindcă Adrian Mihalcea ar avea ceva cu arădenii, doar că nu mulți, dintre cei cu ceva experiență, se mai regăsesc într-un „unsprezece” ideal gândit de el.

Astfel, antrenorul utist i-a dat banderola lui Marius Curtuiuș, component de bază al echipei „roș-albe” în cele două stagiuni de Liga 2-a, terminate de fiecare dată cu tristețea pierderii barajului de promovare în elită. „Am decis ca prim căpitan să fie Curtuiuș, al doilea Grahovac, iar al treilea Ciucă. Eu am hotărât asta, fiindcă toți trei au experiență și valoare și ar trebui să fie antrenorii din teren. Jucătorii au nevoie și de încurajări de pe gazon, nu doar de pe margine, iar Curtuiuș, Grahovac și Ciucă se comportă până acum ca adevărați lideri”, a precizat Adrian Mihalcea la finalul amicalului cu Șoimii Lipova. ( VEZI aici Livetext UTA – Lipova)

De altfel, în afară de juniorii Burlă, Stahl și Prună, într-o probabilă formulă de start gândită de noul staff tehnic nu se mai află jucători născuți în orașul nostru.

Un comentariu

  1. Exista doar trei variante in fotbal,de a alege capitanul!
    Decide antrenorul,decide vestiarul sau se trage la sorti,dintre cei propusi!
    Exclud varianta cretinului de Becahhahhali,oierul!
    Daca Curtuius a fost desemnat,asa sa fie!Sa stie ce raspundere poarta pe umeri!
    Mi-e teama doar ca Curtuius este prea bland si nu are tupeul sa se certe cu arbitrii!Capitanul are acest drept,sa ceara explicatii directe,la anumite faze controversate!
    Nu are rost sa caut prin sertarele amintirilor!Capitani la UTA au fost nume mari,intotdeauna!
    Adriane,chiar cel ce te secundeaza,Todea,te-as intreba la cate formatii a fost capitan de echipa?Crezi ca a proasta?Dulaul stie!
    Decide tu capitanul de echipa,dupa cateva etape!Vezi de vestiarul tau si tine-l sub control!
    Ca sa nu ai probleme de orgolii!Nu te grabi!
    Foarte greu sa tii sub control o armata de mercenari!Fiecare cu personalitati diferite,cu interese diverse!
    Antrenor mare esti atunci cand poti asambla aceste „piese” multe si sa functioneze ca si un ansamblu!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button