Șoimii Lipova

Sabău: „Nu suntem pregătiți de meciuri, dar nu am vrut să refuzăm UTA”





Două săptămâni de antrenamente în plus pe plan local și un cantonament de 5 zile în Austria le-au despărțit pe adversarele din amicalul de azi, UTA și Șoimii Lipova. „Roș-albii” au făcut penultima repetiție înainte de reluarea meciurilor pe puncte, în timp ce „alb-albaștrii” debutează în campionat de abia peste o lună. Chiar și așa, scorul a rămas în limite normale atâta timp cât pe teren s-a aflat prima „garnitură”. „A fost un prim meci amical, pe care, înăs, nu îl aveam în program în condiții normale. Ne aflăm de abia la începutul pregătirilor, avem efectuată doar săptămâna de reacomodare la efort. Nu suntem pregătiți de meciuri, dar nu am vrut să refuzăm UTA, care dorea un amical cu o echipă mai organizată. Nu am vrut să o refuzăm, pentru că și ei ne-au ajutat cu juniori. Altceva nu prea am de spus acum, nu-mi pot da cu părerea despre jucători și joc, în condițiile în care pregătirea fizică e scăzută. Săptămâna asta și cea viitoare avem program de acumulare, apoi începem să coborâm și să ne pregătim de campionat. După barajele pe care le-am jucat, speram că vom începe campionatul în septembrie, acum se pare că o vom face mai repede. E greu pentru antrenori să programeze o pregătire serioasă, dar ne străduim să ajungem la 100% până la primul meci oficial”, a spus Flavius Sabău.. ( VEZI aici Livetext UTA – Lipova)

Lipova a început cu doi juniori Under 21 (Tomuț și Trabalka) testul cu UTA, dar Sabău e conștient că va trebui să integreze cel puțin trei jucători Under 19 pentru disputele Ligii a 3-a. „Încetul cu încetul, vom rezolva acest aspect. În repriza a doua, am avut trei juniori pe teren, unul chiar născut în anul 2000 și acest lucru mă bucură. În rest, campania de transferuri am finalizat-o și la capitolul seniori, dar și la juniori. Eventual, s-ar putea să mai plece cineva sub formă de împrumut, dintre jucătorii care ar putea să nu prindă prea multe meciuri. Vom vedea, încă nu am luat o decizie”, a adăugat tânărul tehnician al proaspetei divizionare a treia.









4 comentarii

  1. Lipova va fi o surpriza plăcută o sa vedeți! Cât au jucat cu titularii au făcut față unei echipe cu lor de prima ligă! Sper că Tibi Bier nu S-A accidentat grav!

    0
    0
  2. Acum este bine . Are o fractură de piramida nazala si va absenta o perioadă. El va absenta vreo 10 zile iar cei cu contuzii doar 2-3 zile . Dar asta e viata de fotbalist . Multumim tuturor celor care au venit ieri sa ne vada si au fost alături de noi cu vorbe frumoase chiar dacă am pierdut .

    0
    0
  3. Atentie mare. Cea mai mare greseala pe care o pot face suporterii, oficialii si echipa tehnica este sa aiba sperante mari legate de inceputul sezonului. Orice acomodare intr-o liga superioara necesita timp. Chiar daca conditiile de la Lipova sunt foarte bune, si aici da, trebuie felicitata conducerea, nu inseamna ca rezultatele vor veni imediat.
    In echipa trebuie integrati 3 jucatori noi under 19 si asta trebuie facut in 3-4 saptamani. Jucatorii sunt noi, trebuie sa se acomodeze cu antrenorul cu cerintele lui cu restul jucatorilor, samd. Poate se va schimba si sistemul de joc, toate aceste modificari dureaza.
    Probabil ca abia in retur Lipova se va apropia de un nivel de joc pe masura efortului depus de toti cei aflati in jurul echipei.
    Eu va urez multa bufta si va urmaresc cu interes!

    0
    0
  4. Multumim pentru gândurile bune . Niciodata nu am luat-o cu,, ruptul „. Noi mergem cu pasi mărunți suntem convinși că jocul nostru va putea avea unele mici modificari DAR pentru a ne îmbunătăți jocul si a ajunge la un nivel bun spre foarte bun vom munci si mai departe cu aceeași seriozitate .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button