Fotbal judeteanȘoimii Lipova

Spectacol amical pe caniculă: Șoimii Lipova – Unirea Sântana 4-3



La distanță de patru zile, Unirea Sântana i-a marcat din nou trei goluri unei divizionare terțe arădene, dar nu a cunoscut nici acum gustul succesului. De fapt, după remiza cu Cermeiul, a venit eșecul cu Șoimii Lipova, echipă ce trece printr-o perioadă solicitantă din punct de vedere fizic.

Pe terenul din Zăbrani, a rezultat un amical spectaculos, cu avantaj luat de prim divizionara județeană, prin Avrămuțiu, pentru ca scorul pauzei să fie 3-2 în favoarea „al-albaștrilor”, după reușitele semnate Piț, Trabalka și Filimon, respectiv Capătă. În partea secundă, combatantele au mai marcat câte un gol, prin Deta, respectiv Peia, din penalty, pentru un 4-3 final, cu lumini și umbre de ambele părți. „Îmbucurător este că dăm goluri și încă unor formații mai bine cotate decât noi, dar există și îngrijorarea sau semnul de întrebare de ce și luăm atât de multe. Una dintre explicații ar putea integrarea incompletă a lui Pleșca în sistemul nostru defensiv, dar suntem siguri că acest lucru se va întâmpla cât de curând. Oricum, efortul băieților merită apreciat, căci s-a jucat pe o căldură infernală. Pentru amicalul cu Crișul, de vineri, vom aprinde noturna, pentru a evita temperaturile caniculare”, a menționat Cătălin Puia, managerul „roș-negrilor”.

Inițial, lipovanii intenționau să abordeze acest amical doar cu juniorii, însă, inclusiv zvonurile venite dinstre Casa Fotbalului l-au făcut pe Flavius Sabău să-și schimbe puțin optica. „Vrem să vedem ce va fi la ședința de vineri, de la Federație. Sunt discuții legate de modificarea folosirii a patru juniori, în sensul de a-i combina pe cei Under 19 cu cei Under 21. Doi din fiecare categorie. Dacă rămâne așa, s-ar putea să mai vină încă un senior la Lipova. Despre amicalul de azi, pot spune că am jucat destul de bine. Am format două echipe, câte una în fiecare repriză, am avut în fiecare un echilibru și am folosit câte patru juniori sub 19 ani în fiecare dintre formule. Mai avem antrenamente mai intense până sâmbătă, doar unul pe zi. Din cauza căldurii nu am mai vrut să ne obosim inutil jucătorii cu încă un antrenament zi de zi, mai ales că miercurea viitoare debtăm în Cupa României. Ne vedem și de amicale. Sămbătă, facem o deplasare la Timișoara, pentru a o întâlni pe Poli 2, iar sâmbăta, pe 12 august, vom  la Pîncota, cu Național Sebiș”, a explicat antrenorul principal al „șoimilor”.

Formații:

Lipova (prima repriză): Coșerea – Mandache, Bercu, Pașcu, Păulescu – Piț, Popa, Jichici, Vasile – Filimon, Trabalka.

Lipova (repriza a doua): Bujor – Kocsis, Calvin, Lupșe, Stoin – Lăcustă, Simion, Tomuț, Copil – Deta, Vasinc.

Sântana: Csurka – Paven, Pleșca, Bodea, Peia – Mateiu, Marc, Avrămuțiu – Stanciu, Capătă, Prică. Au mai jucat: Matiș – Istin, Toader, Pasăre, Ginghină

 

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button