ICIM-ul punctează și la capitolul jucătoare cu talie: Americanca Wingate și Ildy Nagy – în „galben-albastru” în sezonul următor


Conducerea Univ. Goldiș ICIM Arad a ajuns la un acord cu americanca Brandi Wingate. Născută pe 25 februarie 1991, baschetbalista a jucat, stagiunea trecută, la SBS Ostrava, în Cehia și poate evolua pe pozițiile 3 și 4.

Acolo, la capitolul puncte marcate pe meci, jucătoarea de culoare a avut o medie de 15.0, adaugându-și în cont și 5.4 recuperări și 1.0 pase decisive, având un procentaj de 51.5% la aruncările de două puncte. În cariera sa, Wingate a mai evoluat în campionatul universitar american NCAA pentru echipa Louisiana Tech.

Totodată, Bogdan Bulj va conta și în sezonul următor pe Ildiko Nagy. Anul trecut, ca și prestație, pivotul de 1,87 m a avut cea mai bună linie de statistică din ultimele sezoane, trecându-și în cont 234 puncte pentru ICIM. În cele 31 de jocuri, media acesteia a fost de 7,5 puncte pe meci, la care a mai adăugat 5,3 recuperări, 0,8 pase decisive și 10,2 la capitolul eficiență. Recent, baschetbalista de 34 de ani s-a implinit și pe plan personal, prin căsătoria cu Marius Mârne, fost portar la UTA în urmă cu un deceniu.

Săptămâna trecută, președintele Marcel Urban reușise să obțină semnăturile altor două jucătoare, Flavia Ferenczi şi Matea Tavic, pentru pozițiile 1, 2 sau 3.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.