UTA Arad

Florin Marin e sigur: „Trebuie să jucăm peste nivelul la care am jucat până acum pentru a obţine un rezultat pozitiv cu UTA”





CS Mioveni a devenit unul dintre adversarii obișnuiți ai „Bătrânei Doamne” de la revenirea în Liga 2-a. Mai mult, cele două echipe s-au bătut mereu pentru locurile fruntașe și așa se va întâmpla, probabil, și în acest sezon. Deocamdată, ambele au acumulat 7 puncte și-și propun să nu piardă contactul cu plutonul de trei al formațiilor ce au mers ceas până acum, Ripensia, ASA Târgu Mureș și Hermannstadt.

După cum vă relatam deja, argeșenii au ajuns aseară la Arad fără Ayza, Negoiță, Vintilă și Neacșu, dar Florin Marin e încrezător într-un rezultat pozitiv la Șiria, dar Florin Marin mai are și alte bătăi de cap: „Sunt probleme cu Croitoru care acuză o contractură inghinală, cu Neagoe care are o inflamaţie a amigdalelor şi cu Ayza care este nerefăcut după entorsa de la genunchi suferită la Călăraşi”.

În ceea ce privește desfășurarea confruntării cu arădenii, experimentatul antrenor al „galben-verzilor” a declarat: „Este un meci foarte important pentru ambele echipe, chiar poate fi considerat şi un derby. Ei nu ai primit gol până acum şi suntem neînvinşi şi noi şi ei de la începutul campionatului. Sunt sigur că ne aşteaptă un joc dificil, contra unei echipe care a avut o campanie bună de achiziţii şi a adus jucători cu experienţă mare în toate compartimentele. Trebuie să jucăm peste nivelul la care am jucat până acum ca să obţinem un rezultat pozitiv. Întâlnim o echipă care a investit mult, a făcut, așa cum am spus, transferuri şi care are ca obiectiv promovarea. UTA este o echipă puternică, de forţă şi cu jucători care pot să facă diferenţa oricând. Trebuie să ne organizăm foarte bine defensiv, să nu le oferim spaţii de joc şi sigur, trebuie să punem probleme în atac ca să obţinem un rezultat pozitiv. Trebuie să înscriem gol sau goluri dacă vrem să obţinem acest rezulrat bun”.

Disputa din cadrul etapei cu numărul patru a ligii secunde se va juca pe arena „Otto Greffner” din Șiria, începând cu ora 18.

 

3 comentarii

  1. Sper ca, echipa ta Mioveniul sa nu inscrie gol, goluri si sa iei mataluta gol, goluri !!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Stiti ce va face Florin Marin?Va da senzatia ca se apara la inceput,,doar o amagire, dar apoi va inchide mijlocul,usor,usor si va juca pe laterale.(asta face mereu,cand umbla dupa puncte in deplasare).Cal batran,cu multa experienta la ciupit puncte!Inchizatorii Miovenilui vor arunca mingi peste mijlocasii UTA-ei.Mingea jos,pe constructie si cu rabdare!
    Florin Marin joaca mereu pe destructurarea fazelor,din fasa!Asta le si cere jucatorilor sai!Conform doctrinei sale,spune ca daca dai jos de 2-3 ori cu atacantul advers,i-i va trece cheful!
    Este antrenorul pragmatic,pe care nu il intereseaza jocul direct ci doar posesia.
    Nu are voie sa stapaneasca zona de mijloc!
    Va juca sigur cu 5-4-1!Dar isi va arunca fundasii laterali daca simte ca este loc!
    Sa nu apuce!Trebuie sa-i bagam cu fundul in poarta din start!Altfel prind curaj!
    La treaba baieti!

    0
    0
  3. Cred ca o sa joace Ayza, n-o sa joace doar dacă nu a făcut deplasarea (asta n am de unde să știu). Iar dacă i-am batut ultima oară la ei acasa, o sa-i batem și azi cu o echipă mai solida decât cea de anul trecut.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button