26/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Curticiul face demersuri pentru a reprograma meciul de la Pecica și îl vrea pe Alin Drăgan pe banca tehnică

Etapa cu numărul 5 a Ligii IV-a Arad a venit cu prima neprezentare. Frontiera Curtici nu a mai ajuns la Pecica, dând un semnal clar că lucrurile nu sunt tocmai roz la Graniță. Totuși, conducerea clubului susține că proiectul noii societăți merge mai departe și: „Vom face demersurile necesare să reprogramăm partida de la Pecica. Pur și simplu, autocarul cu care trebuia să facem deplasarea nu s-a mai prezentat la ora stabilită și am fost în imposibilitatea de a ne prezenta la meci”, a menționat Ghiță Tăuceanu, directorul sportiv al Frontierei.

Fără punct câștigat în cele trei partide oficiale, curticenii nici nu i-au găsit înlocuitor lui Mircea Aslău pe banca tehnică. Timp de două săptămâni s-au purtat negocieri cu Flavius Moisă, care, însă, a devenit cursant al licenței B și va avea drumuri dese la București. În plus, are treaba sa de antrenor la Viitorul Arad.

Astfel, curticenii s-au reorientat spre Alin Drăgan, care a mai pregătit-o pe Crișul în stagiunea 2015-2016, alături de tatăl său, cu o clasare pe locul 3, la 5 puncte în spatele campioanei Cermei. Fostul atacant al UTA-ei, FC Național sau MTK Budapesta nu a mai activat nici ca jucător după despărțirea din iarnă de Unirea Sântana, iar acum a cerut timp de gândire și, bineînțeles, stabilitate financiară pentru a accepta postul de „principal” la Frontiera.

Până la reprogramarea partidei de la Pecica, din campionat, Frontiera și Progresul se vor întâlni mâine, în optimile Cupei României (faza județeană), la Graniță. Tot mâine, de la ora 16,30, Cupa mai programează duelurile:

Podgoria Pâncota – Victoria Nădlac

Mureșul Zădăreni – Crișul Chișineu-Criș

Voința Macea – Voința Mailat

Unirea Gurahonț – Șoimii Șimand

FC Sântana – Victoria Zăbrani

Victoria Felnac – CS Glogovăț

Olimpia Bocsig – Unirea Sântana

 

0
0
%d blogeri au apreciat: