Baschet

Hadzovic a strâns din dinți cu Timișoara pentru biletul de lucky-loser: „Acum avem nevoie de victorie și în campionat”





Aseară, FCC ICIM Arad a suferit enorm pentru calificarea în Final 8-ul al Cupei României. A ieșit o victorie scurtă (59-57) în faţa Timişoarei, în ultimele secunde ale returului de la Arad pentru un bilet de lucky-loser spre turneul final.

Trupa lui Bulj a avut de dovedit nu doar un adversar tare, clădit cu bani serioşi, ci şi un arbitraj cu destule erori. În plus, omogenitatea este încă scăzută, iar căpitanul Branki Hadzovic la 50% din potențial din pricina unei unei accidentări la genunchi. Cu lacrimi în ochi din pricina durerilor, sârboaica s-a bucurat alături de colege pentru un succes de moral.

Iar miercuri, de la ora 18,30, tot în Polivalentă, speră să fie în teren împotriva Braşovului, în runda inaugurală a stagiunii din Liga Naţională de Baschet Feminin. „Am probleme la genunchi, dar am încercat să-mi ajut colegele. Din păcate concentrarea mea a avut de suferit din pricina durerilor, însă cel mai important este că am învins, sunt fericită pentru calificare. Să nu omitem că Timişoara e o echipă foarte bună, cu jucătoare ce au experienţă. Încerc să mă recuperez în următoarele trei zile, să fac totul pentru a fi aptă pentru jocul cu Braşov. Avem nevoie de victorie şi în campionat”, a spus Hadzovic, la finalul disputei cu timișorencele.

FOTO: Lucian Ciobanu









Un comentariu

  1. Nu a dat nici un cos, a fost chinuita …degeaba. ICIM are o echipa subtire si ne dovedeste ca va deveni, ca si UTA, la fotbal,…o amintire

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button