Baschet

FCC ICIM, în linie dreaptă pentru „dubla” cu Satu Mare! Duminică și luni se joacă în Europa și în campionat la Polivalenta arădeană





Două meciuri în două zile va avea de disputat FCC ICIM Arad pe propriul teren. Şi ambele cu CSM Satu Mare, o canididată serioasă la titlu în acest sezon. Mai întâi, cele două echipe se întâlnesc duminică, de la ora 18, în Liga Europei Centrale, apoi luni, de la aceeaşi oră, în Liga Naţională de Baschet Feminin. Meciurile vin într-un moment delicat pentru gruparea arădeană, care în campionat nu a cunoscut încă gustul victoriei.

„Sezonul e lung, abia am început şi nu ar trebui ca suporterii să fie îngrijoraţi pentru ultimele rezultate. Vom primi întăriri curând şi voi reveni şi eu pe parchet. Aduceţi-vă aminte sezonul trecut şi cum am reuşit să-l încheiem. Deci avem nevoie de timp. Aveţi încredere în noi!”, spune căpitanule chipei, Brankica Hadzovic.

De la începutul stagiunii, FCC ICIM Arad a pierdut cinci partide și a câștigat una singură. Patru eșecuri au venit în campionat (80-94 cu Olimpia Brașov, 59-9 cu CS Sepsi Sf. Gheorghe, 62-71 cu U. Cluj și 63-73 cu SCM Timișoara) și unul în Cupă (64-69 la Timișoara). Doar returul din Cupa României cu teamul de pe Bega a fost câștigat la limită (59-57), prilej cu care „galben-albastrele” au și ajuns în Final 8.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button