UTA Arad

”Pasiunea ne dă tonul”! Suporterii UTA-ei caută soluții la criza de rezultate: ”O poziție cât mai clară despre viitorul pe termen scurt al clubului”



După 13 etape în prezenta stagiune a ligii secunde, echipa fanion a Aradului e pe loc de retrogradare în eșalonul trei. Totodată, UTA a părăsit într-o manieră rușinoasă prezenta ediție a Cupei României, după 2-5 la Afumați, cu patru goluri încasate pe parcursul unei singure reprize. Foarte deranjantă rămâne și înfrângerea din derby-ul Vestului, așa că fanii au decis să nu mai stea cu mâinile în sân, ci să convoace o întâlnire la capătul căreia să emită o concluzie și eventuale soluții pentru revirimentul rapid al echipei. Iată și „convocatorul”, așa cum a fost el postat public de Suporter Club UTA:

”Luni, 30 octombrie, ora 19.00, invităm toți utiștii interesați la Old Lady`s Pub la o discuție despre situația prin care trece clubul UTA. Criza de rezultate este foarte adâncă, unele probleme de atitudine de la nivelul lotului sunt extrem de deranjante. După umilințele de la Timișoara și din cupă, alături de celelalte rezultate și evoluții catastrofale din campionat, trebuie să ne conturăm o poziție cât mai clară despre viitorul pe termen scurt al clubului, sportiv și managerial. Așadar se impune din nou o întâlnire a utiștilor, în condiții de criză, singura speranță fiind legată de faptul că – de această dată – criza va rămâne doar la nivelul rezultatelor sportive.

Ne vedem luni!”

La întâlnire vor fi invitați și reprezentanți ai clubului, probabil și ai echipei, dar la această oră prezența lor este incertă.









36 comentarii

    1. De ce ? Ca sa fim luati in suturi ? Sa fiti tot voi aia care au gura mare si bogata ? Nici conducerea UTA nu are ce cauta, ce sa ne explice ea ? Ei ar trebui sa trimita demisiile de onoare, dar asaceva…nu exista. Desi ma consider suporter utist, nu am nevoie sa ma accepte careva si nici nu am ce cauta acolo , sa discut cu cei care au contribuit la distrugerea clubului, prin sprijinul neconditionat acordat conducerii. Si ca mine ..multi. Va fi o intalnireesuata din debut, ca SCUTA pare condamnata sa accepte ceea ce este la UTA, ca si pina acum. Stiu ca postarea asta va avea mula contestare, si vor urma „puneri la punct”

      0
      0
  1. Primii prezenti ar trebui sa fie conducatorii Meszar si Gradinaru daca au un pic de bun simt in ei! In al doilea rind ar trebuii sa vina si ,,experimentatii fundasi ,, ca sa ne explice in detaliu greselile grosolane intentionate sau nu ! In al treilea rind ar trebuii sa vina SCU si citi mai multi suporteri care se simt umiliti de acesti asa zisi fotbalisti! Lucrurile trebuie discutate pe fată nu de genul incercam dar sa vedem daca putem…sinteti capabili sa purtati culorile alb-rosu (poate unii se simt incomodati sau iritati de aceste culori ) daca nu sint capabili atunci out dela prima echipa sa joace in liga IV -a pina la sfarsitul contra tului …asa nu se mai poate continua cu asemenea rusini .Sper ca SCU s aiba atat intelepciune incat sa puna piciorul in prag!

    0
    0
  2. Imi imaginez ca dupa intalnirea de luni seara( a nu se confunda cu ,,seara ca hotii”) va fi dat publicitatii un nou comunicat. Sper ca in acesta sa se faca referire si la ritmul ,, ametitor” in care se lucreaza la stadionul UTA , poate si la situatia stadionului Motorul. Sau daca SCU nu are motive de nemultumire atunci sa nu se aminteasca nimic despre cele 2( era sa zic stadioane).

    0
    0
  3. Ar fi momentul ca cei doi corupti din fruntea SCU , respectiv Dan Proca si Colin Mesz daca au onoare si demnitate sa-si asume greselile facute si sa-si dea demisia. Apoi asa cum spune si Dascalul sa apara mister Meszar si acolitii sai Gradinariu si Dragan plus ” meseriasii ” transferati din liga I sa ne explice ce se intampla la echipa. Adica cu tineri aradeni am ajuns la doua baraje consecutiv iar acum ne zdrangane fundu’ de frica retrogradarii in liga a 3 a cu marii Grahovac, Ciuca, Scutaru, Buleica si Carstocea in lot !!!

    0
    0
      1. Domnule Sola , nu sa bage mingile in poarta ci sa fi facut negocieri clare atunci cand au cedat palmaresul , culorile si emblema UTA catre o persoana privata !!! Cine i-a imputernicit sa faca asta ??? Brandul RAPID am vazut ca a fost scos la licitatie pentru peste 4 milioane de euro domnilor !!!! Considerati ca UTA-i mai prejos decat RAPID ? Cat a platit mister Meszar ca si-a ” vopsit ” jucatorii de la Atletico in echipamentul UT-ei si UTA s-a ales cu apropierea de liga a 3 a ??? Cati bani a incasat mister Meszar dupa toate tranzactiile cu jucatori de la Atletico vanduti dupa ce le-a crescut cota jucand in tricoul alb – rosu al UT-ei ??? Cand cedezi in brand pui conditii !!! Nu sa ajungi de rusinea unei tari cu fotbal-polo pe Motorul ( asta cu largul concurs al lui Gogu de la Didesti ) sau sa te bata echipe gen Afumati, Balotesti, Ciorogarla si care sate din jurul Bucurestiului or mai fi !!!

        0
        0
      1. M-as duce fara frica domnule Nelu dar din pacate sunt nevoit sa-mi castig existenta prin tari straine !!!

        0
        0
    1. De unde dracu ai ajuns la concluzia ca retrogradam în liga a 3-a? Vine iarna și se vor face transferurile mult așteptate. Ce vina are Proca și Colin pentru mercenarii ăștia nu știu, dar știu sigur ca nu ei au dat ok-ul pentru transferul lor. Am mai spus și ma repet… Avem nevoie de jucători care au foame de afirmare nu de jucători cu „experienta” la sfârșit de carieră și au venit la UTA pentru încă un ban în plus din salariu sau de la Superbet. Avem mare nevoie de portar care nu se da rănit când are dor de casa ( recuperarea ar trebui sa o facă în România nu în tara lui… Unde p@…da masii o fi aia ca tot uit, și nu merita sa fie tratat de gradunariu ca o vedeta, pentru ca nu e). Vedetele din echipa sunt Florea, Hlistei, Barna, Adili sau Asani care își dau sufletul pe teren pentru un contract mai bun. Sunt de acord cu multe commenturi ca todea nu are experienta necesara iar gradinariu ii depășit de situație, dar nimeni nu a anticipat sezonul asta de transferuri dezastruos (inclusiv eu, giro și restul experților care comentează aici). În concluzie nu SCU cu Proca sau Colin sunt de vina sau Meszar (care a dat banii din transferul lui Petre sau Man tot la UTA) vina o are cine a acceptat sa tina pramatiile astea în prima echipa.

      0
      0
  4. Si poate… pe langa discutiile arzatoare, s-ar putea explica de ce galeria UTA-ei e mereu in negru? Stiu… stiu… „fenomenul” ultras nu? Mergem pe stadioane cu batic pe boc si glugi in cap sa ne batem ca si ultimii borfasi cu „pizdele” de la adversari…
    Nu credeam sa zic asta dar pe vremea hulitilor „Red Fighters” macar lumea purta rosu si alb… nu negru, Probabil acuma avem suporteri „profesionisti”, nu stiu… Daca isi revine si echipa, poate galeria va considera sa renunte la „doliu” si sa poarte culorile echipei.

    0
    0
      1. Nu ca ar avea sens intrebarea ta, dar ultima oara am fost la Timisoara, etapa trecuta si in ultimii 15 ani am cam fost si le-am cam vazut pe toate, de la succese, rare ce-i drept, la retrogradari in liga III, meci de meci le-am vazut, … dar nu are relevanta cine „o are mai lunga” in discutia asta, evident. Tocmai de aceea am o nostalgie dupa tribunele alb-rosii … dar ce stiu eu, nu ma pricep la „fenomen”, brigade si alte treburi din astea.

        0
        0
  5. La o lipsa. de valoare crasă mai rămâne să se ia lumea la bătaie !!Uitati-va, la foști jucători ai echipei pe la CERMEI. Abia își trag sufletul și parcă cineva i-a obligat să se ducă la fotbal.. Că de jucat nu-l joaca !! Nu-i nici o paguba daca in viitoarea UTA se vor regăsi 3 sau 4 arădeni ! Contează spiritul ARADULUI !! Nici PETSCHOWSKI nu s-a născut la Arad .!! Nu vedeți că toată lumea merge acum la liga 4 ?? Oamenii iubesc istoria chiar daca aceasta îi obligă să mai facă pași înapoi !!

    0
    0
  6. Doar cuvinte de lauda marilor conducatori Proca si desteptul de Kidu care doar el le stie pe toate, felicitari pentru situatia in care ati acceptat sa ajunga UTA si ati inchis ochii la toate nenorocirile lui Meszar ca doar el decide tot la UTA iar voi acceptati toate manevrele lui cu buna stiinta. Ar fi cazul sa renuntati si voi. Nu ati facut nimic, nu ati tras pe nimeni la raspundere deci suntsti complice.
    Bravo baieti, felicitari.

    0
    0
    1. Imi aduc aminte de sedintele de dinaintea preluarii brandului de catre marele soani meszar, ce-l mai pupau in dos. Nimic din ce a promis nu a respectat!

      0
      0
  7. Meszar a luat tpti banii de pe jucatorii vanduti, ia prostit pe cei de la UTA cu 50% din suma dar acea suma a fost virata la UTA ca IMPRUMUT deci trebuesc restitutuiti tota astea cu acceptul celor de la SCU. RUSINE SCU.

    0
    0
  8. Proca cu gașca lui s-au temut că îi lasă Meszar și vezi doamne nu mai are cine sa se ocupe de echipa și nu au cerut niciodată socoteala despre banii luați pe Man și Petre. Nimeni nu a văzut vreo hârtie prin care au intrat bani la UTA din cele două transferuri, doar hârtii cu sume împrumutate de la Atletico. Așa că sunteți părtași cu Meszar și timpul vă va judeca mai repede decât ați crezut. Ce soluții mai puteți avea? Beți o bere și ganditi-va la alt proiect că asta e praf și pulbere. Credeți că scăpăm de dosarul cu banii de la Suceava când arbitrul ăla a fost trimis în misiune la acel meci? Nu va amăgiți și macar asigurați-vă să ia UTA banii care i se cuvin, plus că mai vor fi multi bani de primit după ce Man va ajunge într-un campionat puternic. Atât sa faceți voi că suporteri, asigurați-vă că sunt acte și că banii ajung la UTA. Nu vă dați voi antrenori și dați verdicte cine sa rămână și cine sa plece că nu va pricepeți.

    0
    0
      1. Ce surpriza, omul cu jignirile a revenit dar acum da si retete medicale. Bravo tinere, sj asta pe care ai scris-o aici tot ironie este,asa-i?

        0
        0
    1. Nu mai vine niciun leu la UTA in contul transferului lui Man. Inainte de a fi vandut i-a expirat imprumutul la UTA, astfel Atletico e clubul care l-a crescut, formai si vandut! Ca si in cazul lui Petre. Banii catre UTA sunt cu titlu de imprumut!

      0
      0
  9. Luca din pacate nu ai inteles nimic, orice suma incasata pe Men dintr-un viitor transfer va fi incasata exclusiv de Atletico fara nici o obligativitate fata de UTA dar cei de la SCU tac si acopaera mizeriile lui Meszar.
    Bravo baieti!!!

    0
    0
  10. Hai sa vedem o firmă privată MARE care sa sustina clubul… Hai sa va vad. Voi credeti ca putem susține noi ca la ASUPoli TM clubul? Haideți să fim seriosi,doar cand e derby sau vin echipe de tot se umple stadionul si ala la Siria…

    0
    0
    1. Nu vine nimeni cu bani sa comande SCU pe banii lui! Era altceva daca se scotea brandul la vanzare, pe bani multi, ca si in cazul Rapidului. In fape, avem un palmares mai stufos ca al lor!

      0
      0
      1. Desigur ca puteam sa-mi pun juristii sa inceapa o actiune in anulare impotriva inregistrarii de catre Bara a marcii UTA si impotriva cesiunii acesteia catre SCU ce nici macar nu am gasit-o inscrisa in vreun registru public. Dar e atat de ieftin sa vand iluziile de care au nevoie suporterii ca sa fie prostiti incat am preferat sa nu fac nimic ci doar sa vamuie banii aradenilor ce chiar si asa sunt inzecit mai multi decat pot strange toti contestatarii mei de pe acest site impreuna cu SCU si ultrasi. „Pasiunea mea pentru furaciune va da tonul!”

        0
        0
  11. Contez pe o atitudine ferma, cum ati demonstrat la Cimisoara, dar de data asta indreptata impotriva contestatarilor mei de pe acest site si nu numai! Contez pe voi bravi aparatori ai brandului UTA! UTA suntem noi, dar mai ales eu, ce vin cu banii!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button