Șoimii Lipova

Lipovanii, obligați să-și revină cu viceliderul: „Trebuie să legăm jocul bun cu rezultatele”





Sorții au vrut ca Șoimii Lipova să dea piept la interval de o săptămână cu cele mai în formă echipe oltenești chiar pe teren propriu. Filiașul s-a dovedit mai pragmatică săptămâna trecută și i-a provocat primul eșec intern divizionarei a treia arădene, ce e chemată să se revanșeze cu „satelitul” viceliderului din Liga 1, la egalitate cu FCSB.

În schimb, în seria a IV-a a Ligii a 3-a, Craiova II e de una singură pe poziția secundă și, după eșecurile lu Deva și Șirineasa, și-a revenit cu un 3-1 contra Giarmatei.  „Juveții” vor încerca să rămână pe poziția secundă a clasamentului, dar asta înseamnă că au nevoie de toate punctele în fața unei echipe ce nu mai are voie să facă pași greșiți. „Chiar dacă suntem în criză de rezultate, ne-am pregătit bine. Nu suntem prea afectați atâta timp cât jocul a funcționat bine, dar vrea să câștigăm etapele ce au mai rămas în acest an. Mi-aș dori foarte mult echipa mea să nu invoce ghinionul, sau alte chestiuni obiective pentru care s-au pierdut puncte, ci, dimpotrivă, să avem încredere în noi și atunci sunt convins că putem aborda orice meci la victorie. Dacă ai valoare, cu echipe bune joci bine și noi am demonstrat acest lucru. Am făcut meciuri bune cu echipele de sus, cum va fi și Craiova sâmbătă. Am fost la nivelul lor sau chiar, poate, peste ele. În schimb, am avut probleme cu echipe mai slab cotate ce se apără aglomerat și pe care nu le taxezi când trebuie. Dar, îmi doresc să ne revenim și din punct de vedere al rezultatelor pentru că nu ajunge doar să jucăm bine. Sunt convins că niciun jucător din echipa mea nu este mulțumit de rezultate, așa că e cazul să vină și punctele”, a anunțat Flavius Sabău.

Pentru disputa ce începe sâmbătă, la ora 15, pe terenul din Pîncota, antrenorul lipovanilor nu poate conta pe Attila Bier. Fotbalistul cu profil defensiv a acumulat patru „galbene” și este suspendat.

Formații probabile:

Lipova: Iliescu – Kocsis, Calvin, Pașcu, Stoin – Piț, Jichici, S. Popa, Deta – Vasinc, Trabalka.

Craiova II: Dică -Borța, Ion, Hreniuc,  Trocan – Enache, A. Iuga, Constantin – Frăsineanu, Popescu, Petre.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button