Fotbal judetean

„Dublă” și în haine noi pentru golgheterul Modan: „Am arătat că suntem cei mai buni”





Crișul Chișineu Criș – CS Ineu s-a dovedit a fi derby doar pe foaie, căci în teren gazdele au zburdat și au marcat de nu mai puțin de cinci ori în poarta lui Pușcaș. Cu „dubla” în fața zărăndanilor, Nicu Modan a ajuns la cota 17 reușite în acest sezon, împărțind prima treaptă a podiumului golgheterilor cu Alex Capătă (Sântana). „Victoria împotriva echipei clasate pe locul 2 este rezultatul unei munci cinstite. Ne-am pregătit bine pentru acest derby de clasament și am arătat că suntem cea mai bună echipă. Mă bucur că am reușit și două goluri până când i-am predat ștafeta colegului Teședan, care a mai dat și el o dublă. Mă bucur de rezultat, de jocul echipei, dar mai ales de cele trei punct. Ne-am mobilizat cu toții după egalul de la Socodor, trebuia să câștigăm astăzi (n.a. sâmbătă) pentru a arăta că a fost un accident. Toate meciurile le pregătim pentru a juca la victorie, nu cred că vom avea probleme în a câștiga partidele rămase în acest tur de campionat”, a spus atacantul de 22 de ani.

Modan și colegii săi au îmbrăcat pentru prima oară noul echipament de iarnă, sponzorizat de Gualapack Nădab, prin amabilitatea directorului Aniela Mladin. Un alt partener al grupării de pe Crișul Alb, respectiv Sapa Profiles, prin directorul Cornel Lina și managerului Adrian Tudoroiu, s-a îngrijit de dotarea grupelor de copii ale Crișului cu mingi de fotbal Select. „Le mulțumim colaboratorilor noștri, fără ei nu am fi la nivelul la care e astăzi clubul. Sperăm să nu le înșelăm așteptările și să ne îndeplinim obiectivul, promovarea în Liga 3-a”, a menționat Daniel Cherecheși, managerul liderului Ligii a IV-a Arad.









Un comentariu

  1. Aoleu dl presedinte cat vb de promovare pregatitiva de baraj ca anul asta nu este in campionat o echipa ca lipova sa tina pasul, restul echipelor au jucatori care fac si fotbal pe langa alt loc de munca la voi fac fotbal

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button