24/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Meciuri trase, parcă, la indigo duminică și luni pe parchetul Sălii Sporturilor Victoria, între FCC ICIM Arad și CSM Satu Mare. Fie că miza a fost punctele europene, fie cele din Liga Națională de Baschet Feminin, gazdele s-au descurcat doar în prima repriză, după care au clacat lamentabil.

Astăzi, mai mult ca aseară, „galben-albastrele” au oferit și mai mult iluzia unui prim succes în campionat. Chiar și fără Hadzovic și cu Tavic chinuită de dureri la spate, ICIM-ul i-a fost superior teamului sătmărean pe ambele faze ale jocului, lucru certificat de scorul de la pauza mare: 39-35. Dar, din nou, sfertul trei a fost catastrofal, dar și pentru că Harrison, Mandache  și Williams nu au ratat aproape nimic sub panoul advers. Aradul nu a mai avut nimic, nici pivot, nici fundaş, nici extremă, nici personalitate, nici capacitatea de a lupta până la capăt, ci doar deznădejde și resemnare.

Nici ultima repriză nu a fost mai bună, așa că elevele lui Bogdan Bulj au pierdut și cea de-a cincea partidă a stagiunii la o diferență destul de mare: 71-89!

Formaţii:

ICIM: Tavic 19 (2×3), Nagy 14, Montgomery 10 (1×3), Mercea 9 (1×3), Wingate 9, Ferenczi 8, Ciotir 2.

Satu Mare: Harrison 30, Mandache 22 (2×3), Williams 20, Solopova 10, Uiuiu 5 (1×3), Szmutku 2, Sfîrlea, Lazăr, Kadar.

FOTO: totalbaschet.ro

0
0
%d blogeri au apreciat: