Fotbal judetean

„Satelit” palid și cu cinci jucători de la prima echipă: UTA II – ACS Socodor 2-2





Fiindcă nu au programat niciun meci oficial în această săptămână, utiștii și-au permis să-și trimită o parte dintre tinerii la primă echipă la „satelitul” din Liga 4-a. Cu D. Lazăr, Jorza, Stahl, Prună și Toma, „roș-albii” porneau favoriți cu Socodorul, dar realitatea din teren a fost puțin alta.

Pe terenul „ICRTI”, oaspeții au fost cei care au deschis tabela după numai 9 minute. Turcuș a bătut bine o lovitură liberă, iar Gherheș a marcat cu capul. Replica UTA-ei II a venit rapid și scorul era din nou egal în minutul 19. Atunci, Jorza a recuperat un balon în jumătatea adversă, l-a angajat pe Toma în dreapta și acesta a trimis cu stângul la colțul lung. Degeaba au dominat teritorial partida, căci în ultimul minut al primei părți scorul a devenit 1-2. Tot Turcuș a executat în careu o „liberă”, de data aceasta Creța a respins reluarea lui Gherheș, însă numai până la Dema, care nu putea rata.

Socodorul s-a lăsat dominată, pentru ca apoi să plece pe contre prin rapizii Ardelean sau Bibarț. Până la urmă, însă, UTA II a obținut egalarea, cu 15 minute înainte de final. Toma a bătut o lovitură liberă aproape de linia de fund, lateral stânga, iar Savin a înscris din 4 metri, de la colțul lung. Formația vizitatoare nu s-a mulțumit cu remiza, a atacat pe final, dar Bibarț nu a fost în zi de gol. Golgheterul Socodorului a ratat „scărița”, dar a și tratat superficial pasa foarte bună a lui Molcuț.

După ce devenise lider cu UTA Under 17, Adrian Ungur a avut de suferit pe banca „satelitului”. „Cred că toată lumea, nu doar eu, se aștepta mai mult de la acest meci. Dar, până la urmă, atâta s-a putut. Mingea a stat la noi 60-70 % din timp, dar posesia nu ne ține prea mult de cald. În plus, am riscat să și pierdem pe final”, a menționat antrenorul formației de Liga 4-a.

Chiar dacă nu a câștigat, Socodorul ajunge la cel de-al treilea rezultat pozitiv consecutiv și-și păstrează poziția a 6-a în clasamentul Ligii a 4-a. „Ne-ar plăcea ca UTA II să joace în aceeași formulă mereu, nu doar cu noi. Probabil, credeau că ne vor bate, dar am avut ocazii mai multe și mari decât ei. Echipa chiar a jucat bine, a stat bine în teren și a obținut un punct mai mult decât meritat. De fapt, cred că noi am fost formația ghinionistă în acest meci”, spune Tiberiu Darazs, antrenorul formației „galben-albastre”.

Formații:

UTA: Creța – Gabor (74 M. Popa), D. Lazăr, Savin, Prună  – Lezeu, Al. Bodri –  Stahl (90 Stan), Jorza, Roșu (46 Țuța) – D. Toma.

Socodor: Vaida – Tolan, Mariș (78 Molcuț), Gherheș – Licker, Dema, Turcuș, Bragea – Flueraș (78 Rafila), Bibarț, D. Ardelean.

Arbitri: Flavius Bădică – Casian Băla, Silviu Mocanu.

Observatori AJF: Dan Ologeanu, Gheorghe Sfăt.

5 comentarii

  1. Vai de capul vostru, cum sa nu fim la retrogradare în liga secundă când voi în județ sunteți înghesuiți acasă de Socodor!?

    0
    0
  2. Mirajul asta de a pleca cat de tânăr afara cum e puțin talent ii face pe mulți să lupte pe cont propriu nesocotind echipa . La Hagi nu se permite asta. Mai legați și de viitor par cei de la U-17 Gaica.. Poți promova 2sau 3 ,gen Isac sau Miculescu. dar totuși cheltuiala e mare. Impresia e că la UTA se lucrează pentru niste vedete in devenire când echipa are nevoie că de aer de niste jucători zdraveni de divizia B cu perspectiva unei mult dorite promovări. .

    0
    0
  3. Cand te chinui cu Socodorul in liga a IV-a, cu jumatate din echipa de liga a II-a, cred ca ne scuteste de orice comentariu.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button