Gloria LT Cermei

Bulza, despre eșecul dur în fața „puștilor” tricolori: „Le-a venit rândul și celor care au evoluat mai puțin și s-a văzut, cu Lugojul vom arăta altfel”Lunca Teuz Cermei a produs surpriza neplăcută a după-amiezii în seria a IV-a a Ligii a 3-a. Divizionara terță arădeană a pierdut destul de clar în fața unei formații formată exclusiv din puști, de 17-18 ani. E adevărat, elevii lui Cristi Petcu sunt selecționați din toată țara și bine pregătiți la Centrul din Timișoara, însă ar fi trebuit să conteze și factorul experiență și forță în economia rezultatului final.

Sigur, dacă Sulea, Brîndușe și Nistor ar fi valorificat măcar una dintre cele trei ocazii clare din debutul meciului, Cermeiul ar fi putut gestiona altfel situația, deși: „Suntem tipul de echipă care văd că nu putem ține de rezultat. Jucăm mereu deschis și asta ne costă, mai ales când noi ratăm și adversarul e pragmatic. Se știe, în fotbal ocaziile se răzbună în cele mai multe rânduri. Din nou, am luat prea ușor goluri, apărarea a fost din nou visătoare, dar asta se întâmplă când joci și cu prea multe improvizații. Astăzi, le-a venit rândul și celor care au evoluat mai puțin și s-a văzut. Tot s-au plâns că nu joacă și au avut șansa să arate ce pot. În fine, cu Lugojul vom arăta altfel, de asta vă asigur”, spune Petre Bulza, președintele „alb-roșilor”.

Acesta a mai recunoscut că a contat și factorul strategic, atâta timp cât pe teren nu a apărut deloc Varga și Rogojan, iar Bulza sau Suslak au intrat spre final. Totodată, Gligor e accidentat. „Aveam patru jucători la un galben de suspendare și nu am dorit să-i riscăm. Unii nu au evoluat deloc, ații puțin, sigur a contat și faptul că punctele cu Centrul Național de Pregătire Timișoara nu se pun în clasament la finalul stagiunii. Dar, chiar și așa, cei care au intrat pe teren trebuiau să facă mult mai mult, iar tabela să arate un alt scor la final. Nu ne cade bine această înfrângere, dar mergem înainte”, a mai spus Bulza.

În intermediara de miercuri, Cermeiul găzduiește Lugojul, formație ce va dori să-și ia revanșa din tur, după acel 1-2 semnat Cotoc și Sulea.2 comentarii

  1. LUGOJUL VA DA DE LA 3 IN SUS SI NU LA MASA VERDE! JILA LASA-NE,,LASA-NE ! IN RETUR DOAR elevii de la BECICHERECHIUL MIC au plecat capul in fata SAMADAIILOR! RUSINE,RUSINE,RUSINE!

    0
    0
  2. Dreptu’i domnu Costea ce zici matale, da’ deocamdata, UNU’I JILA din MOCIRLA, nu-s mai multi ca el, din pacate!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button