Șoimii Lipova

Sabău: „Punctele ne dau liniștea necesară să muncim și să construim pentru viitor” v.s. Leucă: „Greșelile din defensivă ne-au costat”





Ca și în partida din toamnă, Șoimii Lipova a marcat în prelungiri împotriva Giarmatei, cu diferența…punctelor. În tur, echipa lui Sabău înscria golul de onoare la 2-0 pentru timișeni, pentru ca astăzi Filimon să fie omul victorie cu reușita de 3-2.

Mai mult, cel puțin până mâine, „alb-albaștrii” urcă până pe locul 7 în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a. „Era păcat să nu fi câștigat astăzi. Numai în prima repriză am avut șase ocazii, dintre care trei clare ca lumina zile. Le-am ratat, dar în schimb am comis un penalty inutil, pe linia de tușă și am pornit cu 0-1. Când în sfârșit am reușit să întoarcem meciul, am luat din nou gol repede, dar pe final am forțat și am fost răsplătiți. Într-un fel mă bucur că se întoarce roata după ce în tur am pierdut puncte pe final de meci. E bine că facem puncte, căci acestea ne dau liniștea să putem munci și construi pentru viitor această echipă tânără. Ne așteaptă o săptămână de foc, cu două deplasări în Bănie, cu Filiași și Craiova II, miercuri și sâmbătă. Sunt meciuri grele din care vrem să scoatem cât putem, mai ales că vom rămâne la Craiova după partida cu cei de la Filiași”, a afirmat Flavius Sabău la finalul disputei cu „millenarii”.

Dincolo, Giarmata este la al treilea insucces consecutiv cu cel puțin trei goluri încasate. Timișenii rămân încă deasupra liniei, deși nu sunt cu adevărat amenințați cu retrogradarea la câte probleme sunt la divizionarele terțe. „Din păcate, câteva greșeli individuale au făcut să pierdem acest meci. De altfel, un meci plăcut ochiului, cu multe goluri, s-a jucat bine de ambele părți. Suntem o echipă tânără, cu un elan destul de bun. Din păcate, uneori, cu toate că jucăm bine, nu reușim să câștigăm. Per total, cred că am controlat jocul cam 60% din timpul regulamentar, dar greșelile din defensivă ne-au costat și am pierdut. Mai sunt câteva etape, sper să adunăm cât mai multe puncte. Câte reușim, o să le punem acolo în clasament și vedem la finalul campionatului ce va fi”, a spus Răzvan Leucă, antrenorul celor de la Giarmata.









2 comentarii

  1. Asta imi place mie la suporterul de fotbal. Pierde Lipova cu liderul de necontestat: huoo ce antrenor slab e Sabau. Bate Lipova cu 4 juniori in primul 11 o echipa care a batut Cermeiul si au facut 2-2 la Sebis si nu mai zice nimeni nimic. Cand mai pierde Lipova sa vezi cum sa iar

    0
    0
  2. Nu-i asa Andrei . Ai tu impresia asta .?????. E logic ca asa va fi . Aurel dragul de el nu scrie nimic acum . Dar e greu sa scrii daca nu esti la meci . Sa vezi saptamana viitoare cati vor fi cu ,,felicitarile” .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button