UTA Academie

Și mai aproape de semifinale, Miculescu a marcat chiar de ziua sa: SCM Râmnicu Vâlcea – UTA Under 17 0-6





Băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur se întorc victorioși de la Râmnicu Vâlcea, acolo unde au spulberat SCM-ul din localitate cu 6-0. Meciul a contat pentru etapa a 10-a, ce ar fi trebuit să se joace în martie, însă a fost reprogramată pentru azi de FRF, pentru că terenurile din țară erau impracticabile din cauza vremii.

E a doua victorie la rând a roș-albilor cu același scor categoric, după deplasarea de săptămâna trecută, de la Turnu Severin. Astăzi, golurile arădenilor le-au semnat Isac, Nistor (2), Tăședan, Haloș și David Miculescu. Acesta din urmă a marcat chiar în ziua în care a împlinit 17 ani, revenind în prim-planul echipei sale după ce a fost chinuit de o accidentare în primele trei luni ale anului.

„Am deschis scorul în secunda 50, în minutul 13 conduceam cu 3-0, iar la pauză era 5-0. Repriza secundă am jucat mai economic”, e rezumatul lui Gaica. UTA a jucat azi în formula Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Merian, Nistor – Miculescu, plus Tăședan, Duma, Gavrilă, Pascu, Cocriș, aceștia din urmă intrați pe parcurs.

Ultima etapă a Seriei de Vest din Liga Elitelor Under 17 e programată sâmbătă, 5 mai, de la ora 14.  CSU Craiova a ajuns în „careul de ași” de pe locul 1, în timp ce „roș-albii” sunt mâna lor. Dacă îi bat acasă pe cei de la FC Star Sport Pitești se califică și ei în semifinalele Ligii Elitelor Under 17.









2 comentarii

  1. Felicitari baieti !!! Frumos ! Este rodul muncii voastre dar si al unui antrenor experimentat si devotat profesiei sale, Sandu Gaica si a colegului sau Adi Ungur. Dar vreau sa mai mentionez un lucru foarte important ; folosind acelasi lot de jucatori, cu aceeasi formula de joc in mod constant se creeaza automatismele de care tinerii au nevoie asa de mult si se simt unii pe altii in teren si de aici apar rezultatele care se vad prea bine. Consider gresit faptul ca cei din conducerea clubului vor cu incapatanare sa lupte pe ‘n ” fronturi si aici ma refer la asa zisa echipa UTA II din liga a IV a care efectiv bulverseaza tinerii jucatori cat si pe antrenorii lor !!! UTA II face efectiv figuratie meci de meci si ar fi mult mai bine fara !!! Si inca o cheltuiala inutila in plus ! Domnule Meszar , nu alergati dupa „n” iepuri pentru ca riscati sa pierdeti mult mai mult decat credeti.

    0
    0
  2. @Terente….Cand Meszar se va satura de voi,frustratii,isi ia jucariile si pleaca!Si cam gata cu majoritatea pepinierei UTA!Vor reveni in galben/negru!Simplu!
    Ceea ce gresesti:copiii au nevoie de multe meciuri in picioare!Daca ai fi observat,sunt inscrisi mereu in grupe de ani,in competitii mai mari,ca sa aiba adversari,altfel te-ai amagi singur,ce buni sunt copiii tai!
    Rezultatele si scorurile,chiar nu conteaza.Jocuri multe,rodaj si experienta acumulata!
    Toti parintii implicati sunteti subiectivi,toti vreti la UTA mare,dar pana acolo,multa munca este!Sunt imprumutati,ca sa joace!Joaca ca sa se afirme,si sunt mereu monitorizati!
    Ca sunt prin ligile inferioare?Bravo!De acolo vor fi adusi inapoi,daca nu se complac in mediocritate!
    Sa auzim de multi juniori!Hai UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button