UTA Arad

Bodea riscă să fie amendat Popa: „L-am sfătuit să facă o pauză la ce probleme are la genunchi, dar el se antrenează și mai mult”





Titularul postului de portar al „Bătrânei Doamne” a intrat în vizorul lui Ionuț Popa după ce acesta din urmă a aflat rezultatul RMN-ului făcut de după meciul cu Poli. Roberto Bodea a jucat și apărat un penalty în fața viitorului dinamovist, Deian Sorescu, având dureri la genunchi, iar examenul făcut a doua zi a evidențiat inflamarea ligamentului patelar și ciupirea ușoară a acestuia. Recomandarea medicului a fost pauză timp de cel puțin o săptămână, două, dar goal-keeperul arădean a dorit să joace și în Moldova, cu Miroslava.

Odată trecut cu bine și acest meci, Ionuț Popa spera ca elevul să respecte sfatul medicilor, dar nu s-a întâmplat așa. „Bodea este pe cale de a fi penalizat de mine, pentru că i-am spus după meciul de la Miroslava să facă o pauză. De fapt, mi-a arătat rezultatul RMN-ului vineri, la Borsec și eram dispus să nu-l folosesc la Iași, dar el a spus că poate și vrea să joace. Acum, l-am sfătuit să facă  pauză în săptămâna asta, dar parcă el vrea să se antreneze și mai mult. Toată ziua îi spun că va răspunde pentru ceea ce face și dacă se accidentează acum am să decurg la metoda pedepsei pecuniare”, ne-a mărturisit directorul tehnic al UTA-ei.

Întrebat dacă Dan Țapoș nu are un cuvânt de spus în acest caz, Popa a adăugat: „Țapoș e obligat să îl antreneze, iar eu să-l amendez dacă se accidentează. Eu spun doar că atunci când vrei să faci bine, de multe ori se întâmplă să faci rău și ar putea fi și cazul său. Așadar, s-a antrenat, iar eu o să-l bag în poartă și sâmbătă. Pe undeva îl înțeleg și pe el, că are o teama de a-și pierde forma și locul în echipă după ce a apărat bine. În plus, vede și el că echipa are încă nevoie de puncte sau, de ce nu, s-ar putea să-l motiveze și primele de obiectiv”. 

Nu mai departe de meciul cu Poli terminat după o oră de joc, Popa l-a comparat pe Bodea cu Duckadam și asta pentru că acesta apărase cel de-al treilea său penalty în acest mini-retur.









10 comentarii

    1. Adevarul e ca toti jucatorii dati la o parte si-au pus viata si cariera pe „pauza”, in asteptarea telefonului prin care sa fie chemati inapoi, atunci cand e greu! Buji sigur e unul din aia ???

      0
      0
  1. Este un fel de dojeana aplaudativa al lui Ionut Popa,pentru Bodea!Adevarul ca ne-a scos de cateva ori,exceptand loviturile de pedeapsa aparate!Toate pe dreapta lui.Este o loterie!Apara portarul sau rateaza executantul?
    Ca trage de el,accept ideea ca este sansa lui!UTA a avut mereu portari si mai are talente mari care vin din grupele de juniori UTA&Atletico.
    Nu il exclud nici pe Barna,la cate probleme medicale a avut.Trebuie acordate si lui sanse!Merita pe deplin!
    Felicitari Bodea!Cermeiul te regreta,dar asta este!

    0
    0
    1. Al naibii de gura sparta ce sunt!Iata ca nu au trecut nici 24 ore si Barna este cu varicela!
      Parca le intuiesc!Iar mai sta bietul…Insanatosire grabnica Barna!Nu este o boala grea,dar statul in casa,pe tusa va fi greu!Bafta!

      0
      0
  2. La Stahl, Jorza si restul tinerilor nu se pune problema amendarii din cauza antrenamentelor excesive. Bravo Bodea! Se vede si la performante atitudinea ta!

    0
    0
  3. Mister Penallty Burlă cred ca ar “trebui recompensat”la cite penalty-uri a făcut dacă BODEA trebuie penalizat ca le-a aparat!!!!!!!

    0
    0
  4. Nu ar fi voie sa loviti in Burla!Nu este „cosas” sau „ortoped”,de meserie si nici topor nu are in dotare, ca si Manea,care se pare ca si-a revenit si a devenit mult mai responsabil,sa recunoastem.
    Sunt fundasi la o adica,nu balerini!
    Pt amintiri si nostalgici,va readuc eu aminte niste fundasi ai UTA-ei,doar din anii 70 incoace,de care adversarul si mingea nu treceau niciodata impreuna….ori una,ori alta,sau nicicum…
    Kukla,Giurgiu,Gaica,Szell,doar cativa amintesc dintre cei consacrati ca „ortopezi”.
    Pe atunci nu exista internet,dar nu am auzit sa fie demolati,ba dimpotriva era dictonul ca de ei nu se trece sub nici o forma!Si nimeni nu i-a criticat!Alte vremuri….
    Pai daca mai spun ca deplasarile la echipele miniere,Cavnic,Brad,Cugir,Aries,Paroseni,etc,se lasa cu ghipsuri aproape de fiecare data,pe vremea cand aparatorile nu erau obligatorii?
    Nu sunt adeptul fundasilor casapitori,killeri,dar suntem in anul 2018.Nu curs de balet!

    0
    0
    1. Impardonabil din partea mea!!!!L-am uitat tocmai pe numarul 1, Radu George „cot”.Nu cred ca pana la el si dupa el,vre-un fundas sa fi dat atatea „iesiri de sertare”adversarilor directi,in jargon fotbalistic vorbind…Cred ca si acum are urme,cicatricii de dinti,pe coate!
      Ha,ha,ha!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button