Fotbal judetean

Teședan – suspendat până la finalul campionatului, Crișul îl mai poate folosi doar la baraj





Crișul a ajuns la nouă victorii consecutive în campionatul Ligii a IV-a după derby-ul zonal cu Socodorul, dar evenimentele din final îi privează de doi fotbaliști pentru etapele ce vin. Arbitrii au considerat că Alin Pavel a reacționat nepotrivit în conflictul cu Turcuș, iar membrii Comisiei de Disciplină a Asociației Județene Arad l-au făcut „spectator” pe căpitanul liderului pentru meciul din campionat, de la Ineu și semifinala Cupei României.

În schimb, Florin Radu Răducioiu Teședan, a plătit cu șase de etape de suspendare gestul golănăesc la adresa „centralului” Dorinel Herțeg și a încheiat socotelile cu prezenta ediție de campionat. Fundașul orădean va avea de ispășit o suspendare de 6 runde și ar mai putea fi folosit de antrenorul Adrian Abrudean doar în barajul de promovare în Liga 3-a. Rămâne de văzut dacă în ambele manșe sau numai în retur, iar acest lucru depinde de calificarea Crișului în finala Cupei României (faza județeană), programată pe 9 mai.

Conducerea clubului de pe malul Crișului Alb l-a informat deja pe Teședan că-și va plăti singur amenda de 700 de lei la AJF, existând posibilitatea să fie amendat suplimentar. Și Socodorul are trei fotbaliști suspendați după derby-ul de la Chișineu Criș, toți pentru o etapă: Gherheș și Turcuș (eliminați) și Șulea (pentru cumul de „galbene”).

3 comentarii

  1. Stiti ce ii interesant !? Muuuulte meciuri cu Hertzeg la centru s-au terminat cu scandal …Dar multe ….nu stiu dar are stilul ala de Tudor sa irite pe toata lumea asta lăsând la o parte gestul golanesc lui Raducioiu……..

    0
    0
    1. Nu se vor trage la raspundere niciodata centralii…ca ‘deh’ duc lipsa de personal.
      Cred ca cele mai multe meciuri arbitrate de el s-au terminat cu scandal.
      Traiasca nepotismele!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button