Gloria LT Cermei

Anca: „Am pierdut două puncte, nu avem nici noroc, poate se întoarce roata cu Sebișul”



Cermeiul dă semne de revenire după perioada neagră din retur și asta chiar înaintea derby-ului zonal cu Sebișul, ce capătă conotații speciale după „speța Ambulanța”. La Sibiu, „sămădăii” au repetat scorul din runda trecută, contra Filiașului, pentru un punct de moral.

Evoluția ostilităților a fost puțin diferită în 2-2-ul de azi, cu Hermannstadt II și asta pentru că băieții lui Radu Anca reușiseră să înscrie primii, prin Sulea, doar că s-au văzut din nou conduși te tabela după „dubla” lui Monea. Dumitru Copil a echilibrat situația printr-o reușită ce putea fi foarte bine anulată, atâta timp cât arbitrul apucase să fluiere un fault la același mijlocaș al oaspeților. „Sunt corect și spun că, în mod normal, golul lui Mitruț nu trebuia validat. Arbitrul fluierase înainte de a mingea în poartă, dar cred că s-a luat după regulamentul din handbal. Din păcate, trebuie să remarc că, după domnișoara arbitru, la meciul cu Filiașul, și <<centralul>> de azi a cam făcut praf meciul. Nu înțeleg cum a putut da henț și penalty la acea intervenție prin alunecare a lui Suslak. Jucătorul nostru nu avea mâinile ridicate, pur și simplu mingea l-a lovit în braț la nivelul solului. Poate ne spune domnul arbitru cum poate cineva face o alunecare cu mâinile sub el, căci eu nu am văzut astfel de cazuri. Rămân la părerea că arbitrii trebuie să joace fotbal înainte de a lua fluierul, altfel nu înțeleg multe din situațiile în care te pune jocul. Ca să nu mai vorbesc de faptul că așa-zisa intervenție neregulamentară a fost în afara suprafeței de pedeapsă”, a menționat Radu Anca.

Pe de altă parte, antrenorul Cermeiului spune că și elevii săi sunt de vină pentru ratarea victoriei. „Am condus 1-0, am avut meciul în mână, am irosit două șanse mari de 0-2 și am fost egalați chiar înainte de pauză dintr-o banală fază fixă. Ocazii am avut destule și după pauză, eu zic că am pierdut două puncte azi, pe fondul unei atitudini mai bune decât cu Filiașul. Am alergat, am vrut împotriva unei echipe bune, cu jucători ca Iulian Popa sau Lupu, care au meciuri la Liga 1. Nici noroc parcă nu avem deloc, poate se întoarce roata chiar marți cu Sebișul. Îi așteptăm pe adversarii noștri cu tot lotul valid și trei Ambulanțe. Una de rezervă și pentru eventualele cazuri neprevăzute și nedorite din Cermei sau împrejurimi”, mai spune Anca.

Revanșa partidei reprogramate din toamnă pe 11 aprilie și încheiată cu succesul formației de pe Crișul Alb cu 3-0 va avea loc marți seara, la Cermei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button