National Sebis

Puncte mari la Sebiș chiar de ziua lui Cojocaru: „Le mulțumesc băieților, au jucat de nota 10” v.s. Petruescu: „Echipa ce și-a dorit mai mult a câștigat”



Divizionara terță arădeană de pe malul Crișului Alb și-a atins scopul în ultimul duel al campionatului în fața unei formații cu pretenții în seria a IV-a a Ligii a 3-a. După 2-1 cu Lugojul, sebișenii întâlnesc formații aflate la cel puțin 17 puncte în spatele său, cum este Filiașul, pentru ca distanța față de Cermei, Hermannstadt II și Bălești, ceilalți trei adversari până la finalul stagiunii să fie și mai mare.

Punctele cu Lugojul au venit într-o zi specială pentru managerul Călin Cojocaru, aflat la ultima bornă înainte de a schimba prefixul. În plus, tabela s-a modificat pentru prima oară printr-o execuție mai rar văzută la nivelul Ligii a 3-a, respectiv voleul imparabil al lui Săulescu de la 17 metri. „Îi felicit pe băieți, sunt de mare caracter, au jucat de nota 10. Meritam să câștigăm acest meci, adversarul ne-a dat gol din nimic. La fel de adevărat este că Lugojul a mai avut ceva ocazii, dar la fel și noi, ratările fac parte din joc.  Din punctul meu de vedere, echipa noastră a avut mai mult inițiativa pe fază de atac și am fost periculoși în special la fazele fixe. Le mulțumesc jucătorilor pentru cadoul frumos de ziua mea și îmi doresc să fie așa și la ultimele partide. De abia când toate acestea se vor încheia, ne vom uita și la clasament”, a spus Cojocaru, extrem de fericit pentru că și-a învins pentru al doilea sezon consecutiv prietenul de pe banca Lugojului și aici vorbim despre partidele disputate la Sebiș.

La rândul său, Cosmin Petruescu a recunoscut superioritatea adversarului, mai ales la capitolul atitudine și dorință de izbândă. „A fost un meci frumos, bun pentru nivelul Ligii a 3-a. A avut de toate: goluri, atitudine, determinare, iar echipa care și-a dorit mai mult a câștigat. Din păcate, nu am fost noi aceia. Am controlat jocul ca și posesie, știam ce joacă Sebișul, dar nu am avut luciditate în fața porții. Sunt deranjat că am luat două goluri din faze fixe, pregătite de noi etapă de etapă, avem și jucători cu talie, dar nu a fost să fie. Știam că Ruță centrează bine, știam inteligența jucătorilor adverși la fazele din careu și, din păcate, aici cred că s-a jucat meciul și s-au atribuit punctele. Sunt foarte supărat pentru că, la felul cum văd eu fotbalul, nu este suficient să ne îmbunătățim jocul de la an la an și să facem mai multe puncte. Eu știu că putem mai mult și îmi doresc mult mai mult. Sunt supărat pentru acest rezultat, dar pentru aspecte din acest joc băieții merită chiar și felicitări. Cu un plus pentru jucătorii care au jucat și la Sebiș, care au fost supramotivați, dar nu au avut luciditate în fața porții”, a spus tehnicianul bănățenilor la finele confruntării cu Naționalul, neuitând să-și gratuleze rivalul cu ocazia zilei de naștere: „Îi urez și eu <<La mulți ani>> colegului Călin Cojocaru. Până azi am fost adversari, acum suntem prieteni”.

 









Un comentariu

  1. Înfrângerea care îi scoate din calculele promovării pe lugojeni. Care sperau la o victorie și o depunctare a echipei din Sirineasa. Vor urma etape interesante pentru stabilirea podiumului final.
    Dacă nu se va trezi depunctată, Sirineasa este 99% în Liga 2.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button