UTA Academie

Calficare en-fanfare în semifinalele Ligii Elitelor: UTA Under 17 – FC Star Sport Pitești 7-0





UTA Under 17 a încheiat sezonul regulat al Ligii Elitelor U17 cu o victorie clară, 7-0 împotriva celor de la Star Sport Argeș. A fost o victorie obținută ușor, așa cum o arată scorul, oaspeții nereușind să fie periculoși în atac. „Am fost motivați pentru acest joc, am vrut să încheiem cu o victorie, nu ne-am lăsat adversarii să aibă ocazii și astfel nu am luat niciun gol. În schimb, noi ne-am creat foarte multe ocazii de gol și sunt mulțumit. Pe această căldură sunt mulțumit pentru tot, pentru joc, pentru efort, pentru scor, pentru orice”a declarat antrenorul „roș-albilor”, Sandu Gaica, pentru uta-arad.ro.

Utiștii au început partida cu: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci –  Isac, Hrezdac – Dumitru, Miculescu, Merian – Nistor, după pauză mai intrând pe teren: Duma, Tăședan și Gavrilă.

Nistor (2), Dumitru, Vidican, Hrezdac, Miculescu și Tăședan au fost autorii succesului ce îi duce pe „roș-albi” în „careul de ași” la nivel național. De pe locul 2 în seria de Vest, căci pe primul s-a situat CSU Craiova. Din această postură, „puștii” lui Gaica dau piept cu Viitorul Constanța, weekendul viitor la Arad și peste două săptămâni pe Litoral

Dar, până una alta, miercuri, de la ora 14, UTA primește vizita celor de la Ardealul Cluj, în prima manșă a semifinalelor Cupei României U17. „Noi ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a ajunge în semifinale, dar suntem pregătiți pentru meciul cu Ardealul. O să ne fie greu, căci jucăm de ceva timp miercuri-sâmbătă-miercuri-sâmbătă. În afară de Ardealul în Cupă și Craiova în campionat, suntem aceleași echipe angrenate, noi, Viitorul și Vaslui. Dacă vor să facă pasul la un nivel înalt, băieții trebuie să se obișnuiască și cu meciuri tot din trei în trei zile” a mai adăugat antrenorul „roș-albilor” pentru aceeași sursă.









4 comentarii

  1. Voi sunteți speranța de liga 1 a arădenilor..se zice că e o generație mai talentata și ca romvestul..eu nu cred, dar poate demonstrați voi că așa e… romvestul au fost campioni, au bătut Dinamo în finală cu tot cu , Haldan, Coporan, Florentin Petre și Soporan in echipa, titulari si la seniori la Dinu in echipa

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button