Fotbal judetean

În zece și fără cinci titulari, gazdele au cedat după pauză: ACS Socodor – CS Ineu 1-3

Derby-ul cu Crișul a lăsat amprente în efectivul celor de la Socodor, care nu i-a putut folosi azi pe Gherheș, Turcuș și Șulea (toți suspendați), dar nici pe atacanții Bibarț și Faur. Și Ineul a avut ceva absențe în Pușcaș, Iaroș, Georgiu și Gligor, dar și un om în plus timp de o oră de joc.

Meciul a debutat excelent pentru cei din Socodor, care a marcat după numai 7 minute. S. Mako a pasat pe culoar, iar Dema l-a bătut pe Iacob la colțul scurt. Ineul a „măcinat” în gol jocul, în timp ce S. Mako putea înscrie și el dacă nu ar fi întâlnit opoziția lui Iacob la șutul său cu stângul. Apoi, spre finalul primei părți, mai precis în minutul 38, D. Ardelean a ridicat prea mult cotul în duelul cu Dan Mâneran și Coroban l-a eliminat de pe teren.

Cu un om în plus și având în față o formație icompletă, zărăndanii au întors meciul în decurs de trei minute (55 și 58). Mai întâi a punctat Păcurar, care l-a lobat pe Vaida de la marginea careului, iar apoi Voștinar a șutat sec, sub transversală, din 15 metri, la așezarea lui Spătaru. S. Mako a mai ratat odată din postură de singur cu Iacob, pentru ca S. Balaci să facă 1-3, după pasa lui Voștinar și o finalizare pe sub Vaida. Socodorul a terminat meciul cu decanul de vârstă al Ligii a 4-a, Dimitrie Cristea, pe teren și la 52 de ani.

Pentru a doua săptămână la rând, Socodorul rămâne pe sec la capitolul puncte și atacul la locul 5 se cam oprește. „Știam de la început că ne va fi greu fără cinci dintre titularii noștri obișnuiți și cu toate astea am avut meciul în mână. Am condus cu 1-0, am mai ratat și alte ocazii, însă eliminarea lui Ardelean s-a dovedit decisivă. Și așa nu stăm noi prea bine la capitolul pregătire fizică, iar în față am avut o echipă ce a făcut cantonament centralizat în această iarnă, la Moneasa”, a comentat în câteva cuvinte eșecul echipei sale Sebastian Mako, revenit de trei săptămâni pe gazon după o accidentare destul de urâtă la gleznă.

În ciuda succesului, Cristi Sculici și-ar dori și mai mult de la echipa sa, însă: „Poate și nivelul, dar și lipsa de obiectiv își spun câteodată cuvântul. În prima repriză am dominat steril partida, nu creat ocazii clare de gol, ne-am trezit de abia după pauză. Mă bucur în special pentru evoluția foarte bună a tinerilor. Karmanoczky a făcut cel mai bun joc al său în Liga 4-a, iar Belei și Balaci au jucat și ei bine, cu multă personalitate în mijlocul terenului”, a menționat antrenorul Ineului.

Formații:

Socodor: Vaida – Bragea, Tolan, Mariș, Licker (71 Cristea) –  Flueraș, Dema – Nădăban (46 Rafila), S. Mako (83 Fekete), D. Ardelean – Molcuț.

Ineu: Iacob – Voștinar, Karmanoczky, Zdrențan, Hulbăr – M. Ponta – Denis Mâneran (35 Păcurar), Belei, S. Balaci, Dan Mâneran (58 Dragoș) – Spătaru (87 Țica).

Arbitri: Cristian Coroban – Paul Ardelean, Gabriel Hărdăuț.

Observatori AJF: Mircea Bondar, Romulus Babău.

1
0Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button