Fotbal judetean

Penalty decisiv fiindcă au urmat destule ratări: Progresul Pecica – CS Glogovăț 2013 1-0





Pecicanii și-au mai refăcut imaginea după eșecul cu UTA II odată vizita celor de la „Vladi”, la rândul lor destul de imprevizibili pe orice teren. Partida a fost în general la discreția amfitrionilor, care – însă – au răsuflat ușurați doar după ultimul fluier al lui Tudor Jurcă.

Confruntarea s-a deblocat rapid, mai precis în minutul 19. Atunci, Huțanu a încercat să treacă și de portarul Vîrtaci, iar acesta l-a faultat clar în careu. La punctul cu var s-a prezentat Angel Ponta, execuția fiind perfectă: 1-0. Albulescu și Negrea au avut două situații în contul celor de la Glogovăț, dar ocaziile importante au aparținut tot „galben-albaștrilor”. Radu Popa și Ewald Wild au finalizat pe lângă, iar Michel Vlad a ținit bara din poziție de unu la unu cu portarul. Oaspeții au mai încercat ceva și după pauză, prin Albulescu, însă marile oportunități, tratate – însă – cu prea multă lejeritate au aparținut tot celor de la Progresul.

Punctele o readuc pe Pecica pe locul 4 în clasament, dar Marius Grad și-ar fi dorit să aibă parte de o seară mai liniștită după cum s-au desfășurat ostilitățile. „Deși unii jucători au fost cam moi după orele petrecute la servici, am făcut un meci bunicel. Din păcate, am ratat din toate pozițiile și ne-am ținut în joc adversarul până la final. Mari riscuri nu u fost în apărare, dar în fotbal nu poți știi niciodată ce se poate întâmpla. Încercăm să mai facem puncte în ultimele două etape, iar în vară tragem linia”, a menționat antrenorul principal al pecicanilor.

Fără Neag, Ruja, dar și cu Avram eliminat de pe teren în ultimul sfert de oră pentru injurii, Glogovățul a rămas cu mâna goală în runda cu numărul 28. „Am jucat cu o echipă cu destule nume importante la acest nivel, puțin rănit în orgoliu după înfrângerea din weekend, care și-a dorit mai mult cele trei puncte. Trebuie să recunoaștem că a și făcut mai mult pentru ele, deși am avut și noi ocaziile noastre de a egala golul lui Ponta. Ca să ne atingem obiectivul fixat pe acest final de sezon, trebuie să batem Săvârșinul și Nădlacul, iar șansele noastre sunt mari, zicem noi”, a menționat Călin Dehelean, tehnicianul formației de lângă Arad.

Formații:

Pecica: Rusu – A. Ponta, Dolga, Ew. Wild, Ed. Varga – R. Lakatos, R. Fritea, Bercu (46 Marinescu), M. Vlad –  Huțanu, R. Popa (60 Șiclovan)

Glogovăț: Vîrtaci – Danciu (74 Tănasă), Pantea, Mariș, L. Avram – Coșa, R. Ardelean, S. Popa (55 Doboș), A. Gornic – Negrea, Albulescu.

Arbitri: Tudor Jurcă – Emil Cristea, Sergiu Mona.

Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Daniel Scridon









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button