Fotbal judetean

„Alb-verzii”, la – 3 de locul 7: Voința Mailat – ACS Socodor 3-1





Elevii lui Mihai Roșca au rămas în cursa pentru locul 7, ocupat chiar de adversarii din „intermediara” de azi. Socodorul a păcătuit prea mult pe ambele faze ale jocului pentru a putea emite pretenții la un rezultat pozitiv, cu toate că au jucat cu un om în plus timp de aproape un sfert de oră.

Mako nu a ieșit din zodia ratărilor nici pe terenul Mailatului. Atacantul lui Darazs a avut trei situații importante în prima parte, una chiar la 0-0, dar nu găsit drumul spre gol. În schimb, Chepețan a fost la locul potrivit, în 6 metri, la pasa ideală a lui Mateucă: 1-0 (min. 21). Diferența de scor putea fi mai mare, dacă Vidac nu ar fi trimis cu capul în bară cu 5 minute înainte de concluzia primei părți, Vaida atigând și el ușor balonul.

Dar, polivalentul fotbalistul avea să se revanșeze în primul minut al actului secund, atunci când a înscris cu un șut la colțul lung pentru 2-1. Socodoul a revenit în joc cu 20 de minute înainte de final, când Gurban a respins o minge în mâna lui Cheșa, iar Molcuț a transformat penalty-ul dictat de Burcă. Apoi, în minutul 78, același „central” l-a eliminat de pe teren pe Caba, care a reacționat la un duel cu Bragea. Deși au dominat teritorial, oaspeții nu au fost periculoși la poartea lui Lazea, ba chiar au încasat și golul trei în ultimul minut de joc. Deși l-a avut în față pe Șule, căpitanul Mateucă a găsit spațiul să tragă cu spițul din 12 metri și să-l bată pentru a treia oară pe Vaida.

Mailatul ajunge la numai 3 puncte în spatele celor de la Socodor, ocupanții locului 7. „Ambele echipe am produs un fotbal destul de bun, cu ocazii de-o parte și de cealaltă, dar noi am fost mai concreți și inspirați la finalizare. Era important să câștigăm din nou după trei etape de secetă, mai ales că sâmbătă ne deplasăm la Chișineu Criș. Aici ne așteaptă liderul, care – din câte am înțeles – pregătește și o mică sărbătoare odată cu primirea medaliilor de campioni, așa că misiunea noastră se anunță de pe acum dificilă. Ne-au lipsit și azi câțiva oameni, ca Avram sau Bălă, iar Drecin și Nedea au probleme medicale. Încercăm să ne prezentăm onorabil sâmbătă, în fața  campionilor”, spune Gabriel Vidac, „omul joker” din echipa lui Mihai Roșca.

Fără Faur, Bibarț, Dema și Flueraș, Socodorul a pierdut mult din forța sa ofensivă, dar e încrezătoare cu privire la rămânerea pe locul 7. „Eu zic că putem ține de această poziție până la final. Din păcate, astăzi, dacă am fi marcat primii sau terminam măcar la egalitate prima parte, alta putea fi soarta partidei. Poate, o să-l ducem pe Sebi Mako la biserică, trebuie cumva spart acest ghinion al său în poziții clare de gol. Altfel, după ce anul trecut am terminat pe 10, o clasare pe un loc ar fi foarte bine pentru noi, atâta timp cât, se știe, nu oferim salarii jucătorilor noștri”, a punctat Tiberiu Darazs, tehnicianul ACS-ului.

Formații:

Mailat: Lazea – Cheșa, Gurban, Ciucifara, Cl. Vereș – Drecin (71 Nedea), R. Caba, Savu – Vidac – Chepețan, Mateucă.

Socodor: Vaida – Licker (87 Șandor), Mariș, Tolan, Gherheș – Șulea, Turcuș –  Rafila, Molcuț, D. Ardelean- S. Mako (62 Bragea).

Arbitri: Daniel Burcă – Emil Arsa, Tudor Groșan.

Observatori AJF: Leontin Buda, Ovidiu Coman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button