Arhivă articole

Campionii Aradului la fotbal și-au luat medaliile și trofeul, dar gândul le zboară spre barajul de promovare! Foto și VideoPe 3 iunie 2017, Crișul Chișineu Criș pierdea defintiv lupta pentru titlul județean cu Șoimii Lipova. Diferența s-a făcut la un singur gol în meciurile directe, dezamăgirea a fost mare, însă formația de pe Crișul Alb nu a dezarmat. A învățat din greșeli, și-a făcut cel mai tare lot de la nivelul Ligii a 4-a, și-a schimbat până și antrenorul în iarnă pentru că lucrurile nu mergeau perfect cu Zsolt Muzsnay, iar certitudinea câștigării campionatului a venit cu 5 etape înainte de final.

Crișul lui Adrian Abrudean nu a lăsat pe drum niciun punct în campania de primăvară, iar lunga așteptare a luat sfârșit. Echipa fanion a orașului de pe Crișul Alb e campioană județeană după 34 de ani, iar perspectiva realizării eventului, plus îndeplinirea adevăratului obiectiv, promovarea în Liga 3-a, pot face din sărbătoarea de azi una și mai grandioasă peste exact o lună de zile.

Deocamdată, Asociația Județeană de Fotbal a dat campionilor ce e…al campionilor. Pe acordurile melodiei „We are the champions” a formației Queen, președintele Adrian Lucaci, secretarul Vasile Rad și vicele Andras Mako au împărțit medaliile și au înmânat trofeul întregului lot, staff tehnic, administrativ și de conducere al celor de la Crișul Chișineu Criș. Martori la eveniment au fost primarul orașului Gheorghe Burdan și vicele Ioan Tripa, care au felicitat echipa și și-au reafirmat sprijinul necondiționat pentru club. Speră ei, în eșalonul trei al fotbalului românesc începând din această vară.

Sâmbătă, după meciul câștigat cu 8-1 în fața Mailatului, s-a închis doar paranteza campionatului, iar Daniel Cherecheși, managerul clubului, a marcat momentul astfel: „Mulțumesc conducerii orașului, domnului primar Gheorghe Burdan, domnului viceprimar Ioan Tripa și domnilor consilieri care au fost alături de noi și ne-au asigurat toate condițiile pentru a putea face performanță. Le mulțumesc și sponsorilor care au venit lângă noi, Gualapack, prin mangerul Aniela Mladin și Hydro – manager Cornel Lina, spectatorilor care ne-au încurajat permanent și bineînțeles stafului tehnic și fotbaliștilor. Fiecare antrenor, domnul profesor Muzsnay, în tur și Adrian Abrudean, în retur, au adus un plus la echipă. Prin mișcările pe care le-am făcut în iarnă am reușit să ajungem acolo unde ne dorim. Avem o echipă puternică, competitivă, care să poată să-și îndeplinească obiectivul, promovarea în liga a treia. Prin vocea domnului primar, astăzi am primit asigurări că, în cazul în care vom promova, comunitatea ne va sprijini corespunzător pentru noul nivel de competiție. Asta ne bucură pe toți și ne motivează să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a trece peste barajul de promovare și să revenim, după 34 de ani, acolo unde trebuie și merită să fie un oraș de talia lui Chișineu-Criș. Cel puțin în liga a treia de fotbal. Mulțumim tuturor celor care formează familia Crișul și vă rugăm să rămâneți lângă noi și în aceste ultime încercări, Cupa României și barajul de promovare. Apoi, sperăm să ne bucurăm împreună de reușite!”

Mai jos, lăsăm să vorbească imaginile Foto și Video despre ziua de sărbătoare a fotbalului chișeuan:

Galerie foto de la premiere

 

 

 

 

 

3
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.