UTA AradzTOP ARTICOLE

A vorbit Iisus Falcă despre înjurăturile suporterilor de la inaugurarea la mișto a stadionului: „Aceasta este mentalitatea oamenilor, mă bagă în aceeași oală cu Ionuț Popa”





Prezent, marți seara, într-o emisiune la un post local de televiziune, Gheorghe Falcă a spus că a urmărit pe Facebook protestele suporterilor care au „inaugurat“ stadionul UTA. Acțiunea a fost organizată exact în urmă cu o săptămână, iar primarul a fost înjurat la scenă de deschisă de susținătorii „Bătrânei Doamne”.

Întrebat dacă a fost afectat de injuriile celor aproximativ 400 de arădeni strânși în fața arenei Francisc Neuman, aflată în construcție de 4 ani de zile, edilul a apelat la cunoștiințele sale biblice. Nici mai mult, nici mai puțin, Falcă s-a comparat cu Iisus Hristos, iar pe contestatarii săi cu leproșii vindecați de Mântuitor. Și tot în context, Ghiță Falcă a sugerat că fanii care l-au taxat pentru neputința de a nu termina un stadion, își ceartă soțiile acasă pentru că nu le pun la botul calului mâncarea la ore fixe (!?)

„Unii suporteri au o problemă cu ei înșiși”

Dar iată cuvintele măritului Domn cu care Aradul s-a pricopsit din 2004 încoace și care tare ne e teamă că a scos capul pe geamul avionului spre sau dinspre Japonia la o altitudine la care oxigenul era rarefiat: „Acum, cu Facebookul ai avantajul că poți vedea totul, inclusiv înjurăturile. Am trecut de faza de a fi un om supărat. Lumea care mă cunoaște deja știe cum sunt eu. M-am gândit atunci când am văzut și ce strigă și ce fac cei de acolo… că de ce trebuie eu să fiu mai presus decât alții. Gândiți-vă că Iisus a vindecat zece leproși și s-a întors doar unul singur să-i mulțumească. Nu aștept mulțumirile acuma. Puțină lume știe că în istoria Aradului nicio administrație locală nu a construit vreun stadion. Vorbim de stadionul <<Francisc Neuman>>, vorbim despre stadioane nu de terenuri. Asta e în primul rând, în al doilea rând în România nu construiesc multe administrații locale un stadion. În al treilea rând, din 2016 trebuia să vină sub o formă sau alta 2,5 milioane de euro. Adică, ori să primim bani din partea Guvernului, ori Guvernul să facă unele componente din stadion. Am văzut că nimeni, nici din suporterii aceștia, nu a fost supărat că Guvernul nu ne-a dat cei 2,5 milioane de euro. Și au fost supărați, puteau să aibă o discuție cu mine, îmi pare rău pentru ei. Unii cred că au o problemă cu ei înșiși. Gândiți-vă că, dacă soția nu face la ora 5 sau 8 mâncarea, o s-o certe dacă întârzie să facă de mâncare. Asta e mentalitatea acestor oameni”.

„Sunt afectat, dar nu iau parul să omor constructorul”

Totuși, Falcă a și schițat un regret pentru durerea fanilor utiști, dar nu prea mare. Oricum, nu a pomenit despre penalizarea firmei Tehnodomus pentru nerespectarea termenilor din contract. Iar moderatorul nu a avut, să-i zicem – „inspirația”, de a insista pe subiectul unei amenzi usturătoare mai mult decât necesare. „Și eu sunt afectat că constructorul nu a terminat, dar acum nu iau parul să mă duc să-l omor. Rolul meu este să împing lucrurile, să-l chem, să-l cert, să urmărim lucrurile și, până la urmă, să facem istoria. Peste 20 de ani se va scrie că în mandatul primarului Falcă s-a construit primul mare stadion de către administrația locală. Nu o să scrie nici înjurăturile acestor tineri sau mai puțin tineri și nici nu se va scrie nici că a existat o întârziere, dar nici că Guvernul avea contract să ne dea bani și nu i-a dat. Așadar, am regretul că nu s-a făcut în timpul programat în autorizația de construcție, dar o să se termine cu un timp peste ceea ce trebuia programat. Dar, nimeni nu se întreabă de ce pasajele din Arad nu s-au terminat de 6 ani. Jocul lor politic miroase de la distanță. Șeful lor a fost Bulumac, candidatul PSD-ului, aia e structura veche…”, a mai punctat edilul.

„O greșeală a clubului că le-a permis suporterilor să facă reguli”

În fine, Ghiță Falcă a făcut o altă analogie elucubrantă cu…Ionuț Popa. Poate chiar are impresia că lumea l-a înjurat fiindcă antrenorul interimar al UTA-ei a pomenit de câteva ori numele său, ca și girant la revenirea pe banca „Bătrânei Doamne”. Avem, însă, o veste proastă pentru primarul sosit din viitor, din Țara Soarelui Răsare. El a fost contestat și înjurat sub mandatele tuturor antrenorilor pe care UTA i-a avut din 2008 încoace, iar toate temele aveau o singură concluzie: bătaia de joc la adresa brandului numărului unu al orașului.  „E o chestiune de civilizație. Aceste evenimente spun multe lucruri despre persoanele respective și eu știu de unde vine acest lucru. Echipa de fotbal UTA a schimbat antrenorul și ei aveau o problemă cu acesta și evident m-au băgat și pe mine în aceeași oală. Antrenorul i-a cam bătut un pic, căci a salvat echipa de fotbal, deci el și-a îndeplinit obiectivul. Vorbesc despre Ionuț Popa, care a venit să îndeplinească un obiectiv și l-a îndeplinit. Au început în toamnă că promovăm. I-au dat afară pe unii jucători, ei practic au făcut niște reguli acolo, ceea ce este o greșeală a clubului că le-a permis asta…în loc să-și asume eșecul. A venit Ionuț Popa, a salvat echipa și am înțeles că l-au și înjurat de mamă pe acolo, pe la Șiria. Care e câștigul? Cel mai mult rău și nu doar pentru fotbal, ci pentru restul sportului arădean, sunt astfel de manifestări. Așa nu mai vine nimeni să mai sprijine clubul UTA. Păi cine vine când vede că finanțatorul care este primarul este înjurat? Obsesia e aceeași de un timp încoace și anume de ce nu vine cineva să investească la UTA? Păi pune-te în locul investitorului, care spune că <<pe banii mei nu mă înjură nimeni, mai bine îi dau la spitale și biserică>>. Toți care au dat bani la UTA, toți au fost înjurați. Nu poți să ai o astfel de atitudine până la sfârșit. Vorba cuiva, faceți-vă voi echipă, finanțați-o voi și faceți stadioane! Nu trebuie să inventăm lucruri dacă vrei să fi responsabil”,  a adăugat același primar.

După cum se vede, Falcă se crede finanțatorul UTA-ei. Zici că-și bagă banii familiei la cea mai titrată grupare fotbalistică din Provincie, și nu direcționează prin votul consilierilor locali o parte din fondurile colectate de la arădeni. Și, oricum, le direcționează aiurea, neținând cont de faptul că legislația le permite autorităților locale să aloce bani inclusiv pentru salarizarea fotbaliștilor și antrenorilor. Așa cum se întâmplă la pseudo-cluburile ce au luat-o mult înaintea „Bătrânei Doamne” pentru simplul fapt că au primari normali și bine întenționați. Sau, în orice caz, nu se crede Mântuitorul omenirii.

37 comentarii

  1. Ai venit cu punga in plasa,ingineras de drumuri,cazat pe la soferul tau de ARO 244 in zona CPL,la etajul 4!Ca nu aveai nici ce manca!Potlogarule….Mancai Eugenia expirata….si nu aveai dimineata 2 ciorapi pereche!Si dupa ce te cacai,nu cunosteai functia periei!
    Te-ai capatuit pe aici,ai luat-o si pe a lui Seculici,fata,pe niste interese reciproce….care s-a simtit mai bine prin China,dupa doar cateva luni de la casatorie,,,,,
    Si acum ne-o dai cu Doamne-Doamne?
    Eu sunt unul dintre cei care te-am votat,ca si un bou ce am fost!Am crezut in vorbele,promisiunile tale desarte!Priveam cum inginerii Tehnodomus,supravegheau sectiile de votare.Mai Facla…Ai castigat primaria cu 5000 voturi,dintre 100.000 votanti!
    Nu te-a bagat nimeni in aceasta oala,te-ai bagat singur prin combinatiile cu schimb Samantha,spre Potier,giratoriu special pentru tine amenajat,combinatii cu Tehnodomus/Paniprod/Silcotrans,etc….
    Daca nu ti-ar fi fost fin Basescu,erai la Parnaie impreuna cu el!Dar speram ca nu este prea tarziu,Botoxatule,Barbie-ule!Iliescu,Roman,Voiculescu merg direct la bulau!Te crezi intangibil?
    De la ma-ta aloci bani,sau de la mine,de la altul,de la Proca,Kid,Colin si de la toti cei care iubim UTA?Ultrasi sau mancatori de seminte?Stai sa vezi ca incet,incet ne reunim din nou si nu stiu pe unde vei gasi bilet de fuga!Te asteapta curva politica Udrea,prin Costa Rica sau Mazare…..
    DISPARI!Ai ingenuncheat Aradul scriptic si faptic!
    Daca ai fi fost sub Regele Soare,Ludovic,ai fi fost ghilotinat!Sau Tepes te-ar fi gadilat la rozeta!
    Si despre stadioane atat sa ai parte,ca si Horea Closca si Crisan!Pedeapsa cu trasul pe roata,ar fi prea blanda!
    Stai bland oltene….se pare ca ne provoci voluntar!
    Este alegerea ta!Sper sa nu te mai prinda alegerile!Sa vedem cine iti va arunca sarmale cu prastia peste gard!
    Cica este criza mare de botox….La UTA nu va veni nimeni atat timp cat tu Falcosule esti caracatita!Si ar fi cine!
    Nu mai bine ramai tu la Timisoara cu stripteuza ta,care ti-a sucit mintile si de unde faci naveta zilnic,ca demn primar aradean?
    Si iata ca UTA,conducerea,tace si se umileste la Maria-ta!
    Banii nu sunt ai tai,nici a mamii tale,nici a descendentilor tai!
    Esti un gunoi,mai mare decat Retim-ul!Ghita,Ghita,Ghita….Ignatul va fi mai devreme decat ai crede!Facem o exceptie cu tine……!Sarbatoare va fi!Mare!
    Tu ai distrus stadioane,oltene

    0
    0
      1. Asa se pare.Cert este ca Facla locuieste in Timisoara si face naveta spre Arad.
        Cand ajunge dimineata,tot traficul este dat peste cap din cauza ca subjugata Politia Locala dirijeaza traficul ca sa ajunga Al Capone la servici!
        Ce mai conteaza?La fel se proceda si cand locuia in Aradul Nou.Trafic blocat,copii intarziati la scoala……trecea Faraonul!
        Pai si atunci cand locuia pe Caragiale,nu si-a facut mini sens giratoriu la intersectia Horea/Cosbuc/Stejarului?

        0
        0
    1. De ani de zile am spus ca asta e nemernicul care a terminat UTA si multi au zis sa nu amestec sportul cu politica ! Se pare ca am avut dreptate ca si cu Falub,Martigan,Gio….! Stau eu departe de Arad dar de multe ori toate kkt-urile ajung sa miroase pana la mine :)) Galeria sa il tina in tensiune pe javra asta poate schimba constructorul,sau accelereaza lucrarile.

      0
      0
  2. Orice construcție mai Maricica,gen stadion sau spital sau teatru ,trebuie legate și de programe naționale. Asta dacă ești băiat deștept. Trebuie să te gândești că și autoritățile centrale vor să aibă un merit. Dacă vrei să fii tu singur autor și beneficiar al aplauzelor, pățești că Falcă !! Peste ani poate se va recunoaște niste merite. Până atunci suferă oamenii și mai ales echipa . Speram în accelerarea lucrărilor la Motorul unde guvernul nu are chiar nici o vina .

    0
    0
  3. Sa trezit mesia sa vorbească despre religie vezi ca doamne doamne nu și-a băgat botox sa fie mai cu șmecherie la agățat gagici asa ca nu te da tu mai evlavios ca nu ești.
    Sa gândit uzurpatorul sa se dea smecher ce realizări mărețe are el nu tu tre sa zici asta botoxatule lasă cetățeni sa zi a dacă ai realizat ceva gunoiule de retim ce esti.
    Nu ai realizat nimic
    Zero fonduri europene unde tu cu amici tai nu puteați sa furați cât vreți
    Nici primarul Oradiei nu a fost implicat în fotbal dar acel om a investit în oraș pentru ca de-aia e primar nu ca tine leguma ambulanță ai distrus 4 stadioane și nu ai fost în stare sa faci unu și toată ziua sa apari la televiziunile locale dedicate ție ca să nu îți pună întrebări indecente ca la cele centrale ești făcut praf și închizi telefonu ca nu îți place ce au descoperit despre ține.

    0
    0
    1. Dar dar primarul din Oradea nu da nici restul de la punga de semințe la sport ,deci haloooooii Oradea zzzzzeeeerrrroooooo bani de la primărie in sport!

      0
      0
  4. Iar sunt de vina extratereștri ca nu ați terminat de 5 ani doua pasaje dați vina uni pe alți de incapabili ce sunteți.
    De ce nu le-ai făcut cu fonduri europene aaa știu acolo nu se pot sifona bănuți și nici atribui ori cui.

    0
    0
  5. Cat tupeu !? asta chiar ne tine de prosti, mai bine ne-ar tine de altcena…Jegul tot jeg ramane, mai ales daca bu doreste sa se spele.Cum il bagam in oala cu Popa? pai ! nu el singue ne spunea ca el vorbeste zilnic cu Popica si se sfatuiestc? chiar o luat-o razna, nu mai stie ce a declarat acum 3 luni. RUSINE FALCA. Falca nici nu stii , car de mic incepi sa fii…si o sa cazi rau…pt ca cine cade de cat mai sus cade mai rau….

    0
    0
  6. Ce echipa a salvat Ionuț Popa care apropo a venit la tine in birou ca sa parafeze înțelegerea. A găsit echipa pe locul 12 și va termina pe 13….

    0
    0
      1. De ce il faci prost, ai văzut o schimbare a jocului de cand a venit Popa? Eu unul nu! La fel jucau di cuGodea pe banca, mereu vor găsi scuze conducerea falimentară si groparul aradului.

        0
        0
  7. Mincinosule pe nume gogu maxilaru . Bucurestiul ti-a promis bani daca iti termini tu treaba ta, partea ta din ceea ce ai promis ca faci . Ma intreb cum poti vorbi de Dumnezeu iar in cateva secunde sa minti in halul ala . Oare cat te mai suporta pamantul ? Nu te-am votat si nici nu te voi vota vreodata . Esti un MINCINOS UN PARVENIT UN OM DE NIMIC .

    0
    0
  8. Daca UTA se afla sub linia de retrogradare cand a venit Mister atunci puteam spune ca a salvat-o el dar din moment ce va termina sub pozitia in care a gasit-o cum se poate spune ca el a salvat echipa?

    0
    0
  9. Mai usor cu atatia bani vor uta fabulos performanță 0 cât sa dat banii la icim barem erau campioane,mariiiiiii conducători găsiți sponsori nu vreti sa conduceți pe banii altora, de erorile mari făcute de acești conducători cine raspunde?de ce nu raspund ce-i ce au adus acele fosile expirate,începem noul an tot cu grădinaru si drăgan pe lângă meszar

    0
    0
  10. Băi băiatule, ăsta a găsit undeva marfă de cea mai bună calitate…incă puțin și ne face o demonstrație de mers pe apă…neapărat vreau și eu ce fumează domnul Isus.
    ps: ce frumos stă in iarbă, acolo, zici că-i Cristi din Banat. :))

    0
    0
    1. @Dan,trebuie intrebat mai indeaproape Ilie Chesa.Se pare ca el stie mai multe despre calitatea marfii pe care o foloseste cica Falcosul!!!!!

      0
      0
  11. Sta frumos pe dracu,o spurcat cu.curu lui cel mai frumos,iubit si laudat gazon din tara asta!Omul asta,daca se poate numi asa,este malefic,distruge tot ce atinge ,cu fapta,cu gandul.Urata bataie de Dumnezeu pe orasul asta!!!

    0
    0
  12. Cu tot respectulDenis, pe langa faptul ca esti agramat esti si antifotbal. 11 goluri in 3 meciuri cu echipe aflate sub noi in clasament puteam sa le luam si cu Todea si cu Pacurar. Cand a venit Mister la echipa pozitia in clasament nu era sub linia de retrogradare, deci ce a salvat? Pozitia pe care va termina echipa va fi sub pozitia pe care a fost cand a venit el.

    0
    0
  13. Doi PACALICI falca cu popa fomisti cu adn da lăsați fara club sa vedem cum și de unde mai sifoneaza bani ca la mintit si șmecheri pe bani altora sunt number1

    0
    0
  14. Băi gunoiule nici un primar nu a demolat stadione cum ai demolat tu !
    Promit să fac campanie electorală gratis în cartierul Vlaicu pentru orice alt candidat pentru Arad!!!

    0
    0
    1. E nevoie de 25% de semnături din populația cu drept de vot, pt a cere demisia primarului înainte de încheierea mandatului..acum cu mizeria și putoarea din oraș , cred că ar fi șanse să se strângă acele semnături! Poți aduna din Vlaicu!

      0
      0
      1. Da e nevoie de 25 de procente de semnături pt a se organiza referendumul prin care ar fi debarcat primarul, dar mai sunt condiții, de exemplu una e ca la votul de demitere sa participe jumate +1 din totalul celor cu drept de vot, altfel nu se validează votul! Sincer nu cred că poate fi demis, ba chiar cred că dacă s-ar organiza acum alegeri, probabil tot el ar câștiga, fiindcă arădenii care au rămas și nu au migrat spre mai bine, nu prea merg la vot, iar viniturile care nu cunosc tradiția și spiritul Aradului, aia votează cu Ghiță..cert e că după ce am fost alaturi de Timișoara și Cluj in prima liga a orașelor din jumătatea vestică, acum am ajuns în liga cu Reșița , Hunedoara, Petroșani!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button