Fotbal judetean

Ineul s-a dus degeaba la Mailat, „alb-verzii” au optat pentru alte meciuri





Finalul de sezon în Liga 4-a a venit cu o neobișnuită neprezentare a formației gazdă. Vorbim despre Voința Mailat, care nu a mai onorat partida de acasă cu Ineul. Ba, mai mult, nu a anunțat pe nimeni, iar formația vizitatoare, Ineul, plus arbitrii Saladea, Bălă și Cășuț și observatorii Ologeanu și Scridon au fost lăsați să bată drumul până la baza de la Mailat, unde era pus lacătul.

A fost întocmită pe genunchi și o foaie de joc cu „unsprezecele” Ineului, adică: Pușcaș – Voștinar, Karmanoczky, Iaroș, Hulbăr –  Zdrențan – Denis Mâneran, Ponta, S. Balaci, Dan Mâneran – Spătaru, pe bancă urmând să ia Cristi Sculici, chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani. Bineînțeles, după sfertul regulamentar, toată lumea s-a întors acasă, sau la alte partide ce începuseră la ora 18.

La Curtici, de exemplu, au fost văzuți și câțiva fotbaliști ai Mailatului, semn că aceștia se reuniseră mai devreme, dar, din motive necunoscute deocamdată, nu au mai ajuns la destinație. Președintele Lazslo Molnar, singurul în măsură să lămurească problema, nu a răspuns la telefon, așa că fiecare e liber să creadă orice.

13 comentarii

  1. Nu am avut transport pus la dispozitie, Ni s-a spus ca nu se mai doreste sa jucam si am fost lasati si fara salarii. Asta inseamna amatorismul si ce inseamna sa fi jucator la Mailat.

    0
    0
  2. In retur mailatul o echipa buna nush dc nu sor prezentat…..so auzit ca nu leo dat batranul ala banii si io prostit ca le da banii!!

    0
    0
  3. Nici vorba de microbus stricat sau alte minciuni care prind doar la nivelul asta, nu s-a vrut sa jucam si gata, si-au batut joc de noi si de munca noastra din retur. Buni sau rai, asa cum am fost, am facut niste rezultate bune in returul acesta. Cred ca minimul de respect il puteam primi, dar asa e la noi.

    0
    0
  4. Terenul nici nu era trasat, era gandita de mult treaba asta.

    Dallas daca tot vb de baietii de la mailat hai sa te intalnesti cu ei sa vezi ce adunatura sunt ei. Sa spui ora data sa ne intalnim daca tot vb de baieti.

    0
    0
  5. Asta este respectul clubului MAILAT față de propri jucători, amatorism îi puțin spus astăzi și-au bătut joc de toată munca echipei din acest retur anuntandune că nu se mai dorește să jucăm probabil că nu mai vrea să ne dea bani dar măcar să aibă tupeul să ne spună în fața ne mai lasă și să așteptăm după microbuz ca prosti

    0
    0
  6. esti tare si tu in spatele unui ecran, sunt convis ca ai realizat multe in viata, daca lasi asemenea comentarii

    0
    0
  7. Am fost un grup frumos,unit si bazat pe respect, de accea am avut rezultatele astea in returul asta, am muncit si meritam respectul patronului..

    0
    0
  8. Sunt jucator al echipei , nu am fost anuntati ca nu se joaca meciul , pur si simplu ne-am trezit ca nu vine masina si nici medicul , terenul nu a fost trasat , chestia asta a fost gandita din timp,Nici vorba de microbus stricat.Asta a fost o scuza a partonului pentru a nu da banii.

    0
    0
  9. Aveti putin tica rabdare baieti,timpul rezolva totul. Dar la CIHISNAU -CRIS de ce nu s-au prezentat baietii la joc..??/ Au avut cinzeci de milionelei -lei vechi – numai prima de joc , si nu s-au prezentat . De Ce..?
    Microbuzul a asteptat, iar ei nu au venit. NU TREBUIA REVERSUL..?. Citi jucatori aun fost prezenti la meciul de la CRIS..??
    Asta nu se spune. MAILATUL nu DEZMINTE/ ESTE SINGURA ECHIPA DIN JUDETUL ARAD- ESTE SINGURUL SAT DIN JUDETUL ARAD CU ECHIPA IN LIGA 4, CARE SE FINANTEAZA SINGURA. ESTE SINGURA ECHIPA DIN JUDET CARE NU PRIMESTE NICI UN SPRJIN FINANCIAR, DIN ALTA PARTE,, IN TIMP CE ORASE MARAI DIN JUDET NU ISI PERMIT ,NU POT INTRETINE O ECHIPA IN LIGA 4 -SINT CONVINS CA MAILATUL VA CONTINUA IN LIGA 4/ DAR NIMENI NformativeE JOC DE BANII UNUI OM>
    .

    0
    0
    1. Omule deja toata lumea stie ce s-a intamplat la mailat cine crezi ca mai merge acolo. Osa mearca mustaciosu si aia din sat de acolo sa joace

      0
      0
  10. Mai lat va continua cu alți jucători pe care cel cu mustata ii va păcăli din nou mulți jucători sau trezit cand vor sa plece ca au semnat pe anii de zile cand ei stiau ca au semnat pe 1 an

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button