Fotbal juniori

UTA și Viitorul joacă finalele „zonelor” la Under 15 cu Poli, respectiv CFR Cluj





Până acum, cele două echipe arădene Under 15 au mers ceas la turneele zonale. Astăzi, UTA a bifat al doilea succes din tot atâtea meciuri la Arad, în timp ce Viitorul a câștigat pentru a treia zi consecutivă pe arena „Someșeni”, din Cluj.

Derby al Vestului la Sânnicolau Mic

Va fi derby mâine pe arena din Sânnicolaul Mic, după ce arădenii au învins astăzi cu 4-1 pe Luceafărul Cluj și va juca finala turneului final Under 15. Mercioiu (2), Măgulean și Maxim au fost marcatorii „roș-albilor” contra formației de pe Crișul Repede.

Radu Mărginean și Dinu Donca au abordat partida cu Roșca – Pătlăgică, Petruț, Măgulean, Puta – Vulturar, Mercioiu – Ursoi, Rotea, Maxim – Oprișor. Pe bancă s-au aflat: Rigo, Goian, Tambor, Mihai, Dănilă, Mocan și Ekmekci.

Surpriza ultimei zi rezervată grupelor s-a produs în cealaltă partidă. Reșița a învins pe ASU Poli cu 2-1, însă golaverajul nu îi împiedică pe timișoreni să meargă în finală.  Aceasta se va juca mâine, de la ora 10, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic și le va opune pe marile rivale UTA și Poli.

„Hattrick” Goldiș în ultimul meci al grupei

După 1-0 cu Viitorul Oradea și 2-0 cu Atletic Zalău, Viitorul Arad nu a avut probleme cu LPS Satu Mare, în ultimul meci al Grupei B, de la „zona” de la Cluj. Echipa lui Norbi Jozsa a câștigat cu 5-1, după ce Mădălin Goldiș a reușit „hattrickul”, iar Alex Melniciuc – „dubla”.

Arădenii luptă pentru un loc la turneul semifinal contra gazdelor de la CFR Cluj. Acestea au câștigat derby-ul Grupei A, cu Academia Gloria Bistrița și pun tunurile pe Viitorul, mâine, de la ora 11. Ambele echipei au punctaj maxim, doar că „feroviarii” de pe Someș nici nu au primit gol și au înscris nu mai puțin de 11 în cele trei partide din grupă.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button