Stranieri aradenizTOP ARTICOLE

Cipri Rus a pus mâna pe trofeul rezervat Ligii a II-a! Arădeanul se întoarce în elită în tricoul Călărașiului





Un singur sezon a stat departe Ciprian Rus de Liga 1. După retrogradarea celor de la ASA Târgu Mureș, atacantul arădean a ales să joace pentru Pandurii Târgu Jiu, pentru ca în iarnă să meargă lângă Dan Alexa, la Dunărea Călărași. Finalul de sezon l-a  prins pe fotbalistul de 27 de ani sărbătorind promovarea, dar și câștigarea noului trofeu pus în joc de Federație pentru campioana ligii secunde.

Rus a încheiat sezonul cu 7 goluri, între care doar unul în tricoul Călărașiului, iar acela a venit exact în meciul cu UTA. În tur, arădeanul marcase contra „Bătrânei Doamne” și la Șiria, pe când evolua la Pandurii. Altfel, Cipri Rus se mai poate lăuda cu cinci pase decisive, patru dintre ele în contul campioanei de pe Dunăre, cu care mai are contract până în vara lui 2019.

În mod normal, „vârful” va juca cu Călărașiul și în Liga 1 începând cu luna iulie. Altfel, Ionuț Popa l-a remarcat pe Rus după prima partidă pierdută de el în cel de-al treilea mandat ca antrenor principal al „roș-albilor”.

Cipri Rus este la a treia promovare în cinci ani de zile, după cele cu UTA din ligile patru și trei, dar a marcat și singurul gol al Campioanei Provinciei în barajul pentru Liga 1 pierdut de arădeni în 2016 contra Voluntariului.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button