Fotbal judetean

Curticiul și Zăbraniul, pe (mare) plus în stagiunea de primăvară! Trifoi: „O treabă bună, deși ne-am relaxat pe final” v.s. Irima: „O figură bună și în Cupă și va fi perfect” + FOTO





Două dintre echipele ce au schimbat la nivelul băncilor tehnice în pauza dintre tur și retur au dorit să încheie bine o stagiune de primăvară bună, poate chiar peste așteptări, în special la Zăbrani. Dar, și curticenii au luat cele 17 puncte ce le-au permis să-și îndeplinească obiectivul, evitarea ultimei poziții în clasament și implicit retrogradarea în eșalonul doi județean. Și asta după o toamnă în care făcuseră un singur punct.

De fapt, „vameșii” au avut un mijloc de retur pozitiv, căci finalul a fost pigmentat cu ceva emoții. E adevărat, în calea formației pregătite de Flavius Moisă, Adi Sas și Florin Trifoi au și ieșit în ultimele runde echipe ca Sântana, Socodor, Crișul, Ineu și, ieri, Zăbraniul, iar „grănicerii” nu au mai luat niciun punct și au stat la mâna celor de la Glogovăț, care s-au impus la Nădlac. „Ținând cont de ceea ce a fost în tur la acest club, cred că am făcut în retur o treabă bună. Ne-am bazat pe o echipă destul de tânără, cu trei-patru implanturi din rândul jucătorilor mai în vârstă, cu experiență. Meciul cu Zăbraniul l-am pierdut pe trei gafe în apărare, iar în atac nu am mai fost la fel de periculoși ca altădată. Tragem linie, analizăm și vedem ce facem mai departe. Trebuie să recunoaștem, că pe final de campionat am interpretat greșit anumite meciuri. Eram cu obiectivul aproape atins și băieții s-au mai relaxat. În plus, au fost și accidentări și alte absențe, iar asta s-a pus amprenta pe cele 4-5 meciuri fără victorie. Zilele următoare, ne vom așeza cu toții la aceeași masă, conducere, staff tehnic, vom face o analiză și vom decide sub ce formă se va merge mai departe”, a spus Florin Trifoi, membru al corpului de antrenori, dar și jucător încă activ între buturile Curticiului.

Lângă cele 26 de puncte acumulate în tur de Zăbraniul lui Adi Abrudean, Zăbraniul lui Cristi Irimia a adăugat alte 29 pentru un loc pe podium mai mult decât meritoriu. „Suntem pe locul 3, adică maxim ce puteam scoate din acest retur de campionat. Mă bucur că elevii mei au înțeles mesajul meu de când am preluat echipa, îi felicit și sunt mândru că am fost coleg cu ei. Ca rezevă de portar și, totodată, ca antrenor. Cât privește meciul cu Frontiera, mi-era puțin teamă că vom plăti tribut oboselii ce s-a acumulat miercuri, în Cupă. Rezultatul nu arată cât de greu a fost, dar vă spun că am simțit Curticiul de la nivelul gazonului. E o echipă bună, ne-a întins un pic, plus că la ultima etapă te cam lovești de mentalitatea românească, las că e bine și așa. Am dormit, ne-am relaxat la golul de 1-1, dar la pauză i-am motivat pe jucători pentru a termina bine un retur bun și ne-am atins un obiectiv poate nesperat în iarnă. Suntem pe podium, iar dacă facem o figură bună și în finala Cupei, va fi perfect”, susține tânărul tehnician al grupării „alb-roșii”.

Galerie FOTO de la Frontiera Curtici – Victoria Zăbrani (1-3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button