Arhivă articole

Păulișul – a șasea forță a Ligii a 4-a, dar ce urmează? Maghici: „Maxim ce se putea obține, din vară e posibil orice” + Galerie FOTO


În ultima etapă a stagiunii 2017-2018 a Ligii a IV-a Arad, Păulișul avea nevoie de un singur punct în fața Socodorului pentru a obține poziția a 6-a în clasament. Până la urmă, le-a obținut pe toate trei și încheie sărbătorind alături de mini-galeria din Podgorie, dar și autorități locale, un sezon început anevoios.

De altfel, Danuț Mițiți a plătit cu scaunul, iar Dinu Maghici a reușit o serie de meciuri fără înfrângere, începută pe 3 septembrie 2017 și încheiată previzibil în prima rundă a returului, pe terenul campioanei din Chișineu Criș. „Dacă ne gândim că atunci când am preluat echipa obiectivul era salvarea de la retrogradare, putem spune că această clasare pe locul 6 e o mare surpriză. Dar, am avut norocul să lucrez cu fotbaliști buni, băieți de caracter, iar conducerea clubului, prin domnul Lăcătuș și autoritățile locale, reprezentate chiar de domnul primar Turcin, au fost mereu alături de noi. Țin să le mulțumesc pentru asta, mai ales că au crezut și ei în obiectivul fixat de mine, acest loc 6. Poate că era un obiectiv nerealist în toamna anului trecut, dar atâta timp cât am terminat mereu în primele șase echipe oriunde am activat ca antrenor, nu puteam să cobor ștacheta nici la Păuliș. Chiar dacă au fost și lucruri care m-au nemulțumit la meciul cu Socodorul, mai ales acela că nu am închis meciul încă din primul sfert de oră, când, pe lângă gol, am mai avut cel puțin două ocazii clare, rămânem cu acest succes frumos în fața propriilor suporteri. Mai departe nu știu ce va urma pentru mine. Săptămâna viitoare, voi avea o discuție cu domnul primar și vom vedea ce se dorește. Nu știu dacă voi continua sau nu la Păuliș,  orice este posibil din vară”, a menționat antrenorul Dinu Maghici, după succesul 5-2 cu Socodorul.

Deși a avut câteva absențe importante, precum Bibarț, Bragea, Flueraș, Tolan sau Rafila, Socodorul i-a făcut față Păulișanei mai bine de o oră de joc. „Lumina” s-a stins când juniorii Gaga și Simeny au apărut în defensivă, iar trupa „galben-albastră” termină sezonul pe locul 7. „Clasarea este onorabilă, atâta timp cât nu ne permitem investiții în salariile jucătorilor. Astăzi, se putea mai bine dacă eram un pic mai prospeți și mai atenți, în special în repriza a doua, când au intrat pe teren și cei doi juniori care au evoluat mai puțin până acum. Mulți jucători sunt obosiți, Turcuș a venit direct de la muncă la meci și nu l-am folosit numai o repriză, alții merg de acum la servici, acestea sunt condițiile. La anul sperăm să-i putem ține pe cât mai mulți jucători din actualul lot, dar și să mai vreo doi-trei”, a punctat Tiberiu Darazs, antrenorul celor din Socodor.

Galerie FOTO de la meciul Păulișana Păuliș – ACS Socodor (5-2)

1
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.