Șoimii LipovazTOP ARTICOLE

Lipova s-a despărțit de Himcinschi și Duță înainte de intrarea în vacanță, Vasiu – curtat din primele trei eșaloane





Chiar dacă returul a fost bun pentru Șoimii Lipova, iar locul 6 în seria a IV-a a Ligii a 3-a a venit ca o consecință firească, au fost și mici „umbre” în lotul lui Flavius Sabău. Una dintre ele a fost reprezentată de Fabian Himcinschi (foto), fotbalist care acum patru ani a făcut parte din lotul italienilor de la Empoli. Puternicul vârf de careu nu a reușit să le ia fața în primul „unsprezece” lui Trabalka sau Vasinc, deși a primit câteva șanse în meciurile oficiale. Atacantul de 24 de ani nu a reușit niciun gol pentru „alb-albaștri” și s-a despărțit amiabil de lipovani înainte de intrarea în vacanță.

Un alt jucătorul care nu va mai continua în tricoul „șoimilor” este Marius Duță. Chiar dacă nu a intrat rău în câteva partide, înscriind și două goluri, juniorul de profil ofensiv și-ar fi dorit să joace mai mult și și-a cerut actele. Le-a obținut și s-a întors acasă, la București. În schimb, Denis Rusu, mijlocașul de bandă împrumutat de la FC Botoșani, va rămâne la Lipova și pentru la anul.

Șanse să continue la divizionara terță are și Raul Iova și asta pentru că Federația intenționează să schimbe puțin regula jucătorilor Under. Se aude că în eșalonul trei, combatantele vor avea dreptul să folosească cel puțin un fotbalist născut în 1998 și doi de 1999.

Altfel, doi-trei fotbaliști ai lipovanilor au atras atenția altor grupări mai bine cotate. Cel mai cald nume este cel al fundașului de 21 ani, Bruno Vasiu, care e curtat inclusiv de formații de Liga 1.

Inițial, „șoimii” luaseră vacanță până pe 8 iulie, dar odată cu oficializarea calendarului 2018-2019, respectiv programarea primei runde pe 25-26 august, reunirea ar putea fi amânată pe 16 iulie.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button